marius_guitar Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0755708792 Accept schimburi: Nu accept schimburi Behringer Ultrabass Bx 1200, combo bass 120W. Folosit in conditii corespunzatoare doar in sala de repetitii, stare buna! Are 2 defecte, primul il reprezinta manerul rupt, iar al doilea un fosnet la potentiometrul de master care poate fi reparat usor de orice electronist sau de cineva care se pricepe. Stau prost cu timpul asa ca PRETUL MEU: 350 RON URGENT! La magazinele de profil se gaseste cu peste 900RON, este un chilipir, sta degeaba in casa, pacat sa nu fie folosit. ideal pentru repetitii/studiu/gig-uri mici. Usor negociabil! contact: PM, 0755708792 http://www.behringer.com/EN/Products/BX1200.aspx p.s. scuze de calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul! Edited January 29, 2015 by marius_guitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius_guitar Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 update: potentiometru schimbat de electronist profesionist, (Sorin Dragoi) ft respectat si apreciat aici pe forum. asa cum am banuit a fost o sarcina ft usoara, de asemenea i-am pus si maner! Desi treaba asta m-a costat 80 ron, sunt dispus sa las acelasi pret in continuare. In arafa de cele mentionate ampul nu are nici un defect functioneaza ft bine, de asemenea dif-ul este in stare ft buna! 350 pret fix. provincia plateste trasnportul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Le Furnic Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Salut!Il mai ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius_guitar Posted July 1, 2015 Author Share Posted July 1, 2015 sold topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts