Thrall Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 surfuiam pe youtube si am gasit asta... poate a mai fost postat, nu stiu, mi s-a parut interesant... vedeti ca are trei parti
danpopp Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 daca ti s-a parut interesant, apucate si asculta James Brown ca gasesti acolo tot ce canta RHCP!
mickeyG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Adica (oarecum) tot ce canta RHCP in materie de funk. Daca asculti cu atentie, vezi ca RHCP inseamna mult mai mult decat funk, desi asta e baza stilului lor. Mai ales acum, cand sunt practic pop sau classic rock, mai degraba decat funk.
Guest Death Poop Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 nu..nu...vad ca nu asclutati cu adevarat RHCP..red hot chili pepers are influente funk, dar ei au "inventat", sa zicem, un nou gen de muzica, "psihidelyc rock"(scuze daca nu am scris corect) asculta ceva de pe un album vechi (Blood, Sugar, Sex, Magik ex.), iar acum ei canta rock pur-si-simplu (asculta, sa zicem, Torture Me de pe albumul Stadium Arcadium si ai sa vezi ca nu au legatura cu pop si nici nu au avut vre-odata).daca mai vrei info despre ei cauta pe wikipedia sau cere-mi cheerz!
Guest Legion Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 nu..nu...vad ca nu asclutati cu adevarat RHCP..red hot chili pepers are influente funk, dar ei au "inventat", sa zicem, un nou gen de muzica, "psihidelyc rock"(scuze daca nu am scris corect) asculta ceva de pe un album vechi (Blood, Sugar, Sex, Magik ex.), iar acum ei canta rock pur-si-simplu (asculta, sa zicem, Torture Me de pe albumul Stadium Arcadium si ai sa vezi ca nu au legatura cu pop si nici nu au avut vre-odata).daca mai vrei info despre ei cauta pe wikipedia sau cere-micheerz! RCHP au inventat rock-ul psychedelic ??? Hmmm, cineva ar trebui sa-i anunte pe cei de la 13th Floor Elevators, The Yardbirds, The Byrds si toti ceilalti care au spart conventiile muzicale prin 66-67 ...
Matei Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 RCHP au inventat rock-ul psychedelic ??? Hmmm, cineva ar trebui sa-i anunte pe cei de la 13th Floor Elevators, The Yardbirds, The Byrds si toti ceilalti care au spart conventiile muzicale prin 66-67 ... Hai ca le-am dat eu un telefon...si au zis ca-si cer scuze si ca-i lasa pe RHCP in fata.
Guest Don MaXxX Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 RCHP au inventat rock-ul psychedelic ??? Hmmm, cineva ar trebui sa-i anunte pe cei de la 13th Floor Elevators, The Yardbirds, The Byrds si toti ceilalti care au spart conventiile muzicale prin 66-67 ... e psihidelyc rock, nu e tot aia. Asta-i de Guinness Book, pe cuvant...
Recommended Posts