darkskater96 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Pret: 0 RON Localitate: Radauti Contact: 0747709085 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiVand urmatoarele: Procesor Zoom g2r folosit jumatate de an pret 270 ron Chorus Omnifex facut in Japonia pret 120 lei Digitech Tonedriver pret 140 lei Wampler triple Wreck (am ajuns la aceasta pedala in urma unui schimb, eu nu am folosit mai deloc pedala deoarece ma folosesc de alte echipamente, in special cele digitale) pret 300 ron Un procesor zoom g1m, nu este al meu, este al colegului de trupa.Ii face cevva figuri.opreste uneori semnalul la iesire sau intrare, nu stiu...si apoi isi revine. Pret 60 de ron negociabil, vine cu alimentator. Schimburi ma intereseaza cu interfata pc in special dar pot fi si alte chestii.
darkskater96 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Am vandut triple wreck, raman restul.
chris_27 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Mai am si eu ceva la schimb.Te intreseaza ceva de la mine? http://forums.rgc.ro/topic/102850-compressor-behringer-mdx1200cadou-reverb-300-ron/
Recommended Posts