mickeyG Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0741268536 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand casti AKG Q701, modelul Quincy Jones. Noi si nefolosite, abia venite din America. Pret la jumatate fata de Romania/ UE. Sunt excelente atat ca monitoare de studio, cat si pt auditie. Clare si curate, soundstage foarte larg, detaliate, echilibrate, fara basi umflati sau inalte deranjate. Vine cu doua cabluri, unul de 3m si unul de 6m, si adaptor jack mic- jack mare. contact 0741268536 sau mihaipreotu@yahoo.com
adore Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Sunt casti faine, dar nu le dai la juma' de pret: http://www.thomann.de/ro/akg_q_701_black.htm Oricum, reducerea e destul de mare daca zici ca sunt noi. Totusi, de ce le vinzi?
mickeyG Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 ok, inseamna ca le-au ieftinit de curand pe thomann, erau 350-400 de euro ultima data cand m-am uitat. oricum e bun pretul, transportul e inca 20 euro de pe thomann nu le folosesc si vreau sa-mi iau niste casti in-ear bune, de zi cu zi
Radu Lazarovici Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Salut,cu toate ca nu am sa ceva in program, dar pot sa-ti ofer 600lei pentru casti.
Recommended Posts