Guest maky Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Salutare, in primul rand imi cer scuze ca creez topicul asta, poate au mai fost oferte pe forum, insa as vrea sa stiu exact cine ma poate ajuta as fi interesat sa cumpar o doza EMG 81 si , daca ma ajuta si portofelul, o doza EMG 85. are cineva posibilitatea sa aduca din strainatate ? daca da, si este si atat de amabil incat sa ma ajute, as dori sa posteze un reply, in care sa imi zica eventual si costul total. tin sa precizez ca sunt afon la mecanismele chitarii, adica nu stiu sa imi pun dozele, si as dori daca se poate sa ma ajutati si cu asta. platesc manopera. va rog sa imi ziceti cam la ce pret ar fi o doza, si la ce pret ar fi doua doze, cu tot cu taxe vamale + manopera eu sunt din bucuresti multumesc
dannexus Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Iti pot aduce de afara.State.250E setul.Dar tre sa imi dai aconto 30% ca dau comanda luni.Dupa aia cine stie cand mai fac alta comanda? Suna-ma la tel 0766514679 DAN.Momentan nu am net si nu pot fi contactat pe mes sau mail. Deci daca vrei mai multe detalii suna-ma maine neaparat.
Recommended Posts