cristian_i Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) Vand doua difuzoare CELESTION Classic Lead 12" 80W/8ohmi . Edited October 20, 2014 by cristian_i
AndRiska Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/amplificatoare-chitara/difuzoare/celestion-classic-lead-difuzor-instrument
cristian_i Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Raspund ma jos la intrebarile puse in privat: - difuzoarele au fost cumparate in Noiembrie 2008 de la MCMusic Bucuresti (inca mai am facturile); - nu le vand la bucata (putin probabil sa se sincronizeze doi cumparatori); - difuzoarele au fost montate intr-un amplificator realizat de mine (vezi foto) si atat, adica nu am folosit amplificatorul pe toata aceasta perioada; - pretul este aproape de cel de magazin deoarece marfa este de calitate si fara uzura. Deoarece amplificatorul nu imi mai trebuie, incerc sa-mi recuperez banii investiti. Daca este cineva interesat de amplificator, pretul este de 1000lei. Partea electronica este realizata dupa JCM 800 mai putin etajul final care este cu MOS-FET (100W). Deci va rog sa nu va suparati daca interesele noastre nu coincid. Numai bine!
Recommended Posts