Psyche Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) va salut, Clubul Moto BlackHelmets cauta formatii rock (cover sau creatii proprii - preferabil din Bucuresti) pentru a sustine un concert in cadrul unei petreceri de inchiderea sezonului moto 2014 data: 25 octombrie locatia: Grill Pub (Regie, statie metrou Semanatoarea) barul dispune de sonorizare (boxe, mixere, microfoane, cabluri) doar de oameni si instrumente avem nevoie daca printre cititori este vreo trupa dornica de promovare/afirmare este rugata sa ma contacteze, pentru detalii sau intrebari, la 0726.104.123, sa foloseasca topic'ul sau mesageria privata... legat de partea financiara, rog ca cei care canta pe la evenimente mari sa nu ne contacteze (doar daca nu cumva au vreo afinitate pentru bikeri) pentru ca din pacate bugetul nu ne permite sa ii "deranjam"...sa nu se inteleaga totusi ca nu suntem oameni si eventuala trupa/trupe v'a mai da si bani din buzunar pentru prestatie oricum lucrurile astea se discuta personal va multumesc Edited October 16, 2014 by Psyche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Nu prea v-ati ales bine data concertului. http://www.maximumrockfestival.ro/en/ Noi chiar am ales sa refuzam un concert pe data de 25 tocmai pentru a evita o sala goala, ca sa nu mai zic ca unii membrii din trupa aveau bilet la maximum rock. Just my 2 cents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psyche Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 "lumea" moto si cea rock nu se "pupa'' la perfectie; cand faci un eveniment moto cauti sa nu te suprapui cu alte evenimente de genul respectiv, ca se intampla sa fie pe aceeasi data vreun festival rock sau mai stiu eu ce concert, n'avem ce face...oamenii sunt selectivi si oricum aleg cu sufletul (chiar si in cazul a doua concerte sau intruniri moto care pica pe aceeasi data) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts