MAD623 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) Cât se poate de simplu. Q: Ce gen cântați.A: Nu ne-am axat încă pe un gen dar din ultimele piese se cam bate spre post-ceva. Q: Cine mai e în trupă? A: Niște băieți care au fost sau sunt deja într-o trupă cu concerte la activ. Q: Sunteți serioși? A: Da. Q: Sunteți babalâci? A: Nu. Suntem toți între 20-30 de ani. --- Noi ne vedem Duminica asta la sală și am vrea să vă vedem și pe voi. Edited October 10, 2014 by MAD623
MAD623 Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 (edited) Revin cu câteva piese la care lucrăm acum: Sunt cât se poate de improv piesele, lucrate în câte o repetiție de câteva ore și nu reflectă în totalitate ce vrem noi să facem. Trupe pe care le ascultăm acum și de care suntem mai mult sau mai puțin influențați. Earth, The Ocean, Mastodon, Baroness, High on Fire, Gojira, Maybeshewill, Meshuggah, Sleep, Isis, Russian Circles, Helms Alee, Godflesh. Am găsit pe cineva la voce dar dacă sunteți interesați, puteți să lăsați un mesaj și vedem ce si cum facem. EDIT: Ne-am găsit vocea. Încă mai căutăm tobar din București care se uită la filme dubioase și ascultă muzică ciudată. Edited October 20, 2014 by MAD623
Recommended Posts