xod_4all Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 v-am spus ca o sa mai pun piese(mai bine lucrate)...si asa o sa fac......azi pun 2 din cele 10 mai noi..... si va rog ,ca si la calalant topic,sa va dati cu parerea......de bine sau de rau ...........aaaa....si daca mai vreti piese o sa mai pun...(am de unde ) X.O.D___In_this_world.mp3 X.O.D___u___me.mp3
Guest Monyo Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Vocea e tare ca deobicei! Faceti ceva cu chitara aia sa fie chiatara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xod_4all Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 pai chitarile sunt bune.....sunt lucrate...acum depinde de gustul tau .....nu poti sa spui ca piesele nu sunt bune ...ca ma omor .....cum ai vrea sa se auda chitarile?ksunt curios
Guest Monyo Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 pai chitarile sunt bune.....sunt lucrate...acum depinde de gustul tau .....nu poti sa spui ca piesele nu sunt bune ...ca ma omor .....cum ai vrea sa se auda chitarile?ksunt curios Mai sanatos as dori eu personal. Iti recunosc ca Static X e cea mai dura productie care o ascult deci pt mine tonul lor de chitara mi-ar placea... mai sunt si altii care canta cu tonuri bestiale de exemplu Beseech tonuri care parerea mea ar merge mai bine si pt voi. Cu astfel de ton nu va fi niciodata sanatos cea ce faceti ... cred eu. Craciun fericit!
xod_4all Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 multumesc pt parere....si ...ai si u dreptatea ta MAI ASTEPT SI ALTE COMENTARII!
xod_4all Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 am mai pu s piesa la un alt totic ...si am zis sa o pun si aici X.O.D___Sic_spit.mp3
ciuci Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 am incercat sa ascult vreo trei piese si nu am reusit sa trec de inceput.... mai incerc maine ....sper ca alea incercau sa fie doar introuri ciudate
Guest Lev_Nicolaevici Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 misto:) imi dai si mie un autograf?
Recommended Posts