edward Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ciau, sunt din Bucuresti si am 20 de ani. Cant la chitara de cativa ani si am si un an de pian , mai mult pentru teorie muzicala. Sunt in cautare de o trupa, cam in aceeiasi arie de varsta pe stiluri Rock si derivatele acestuia. Experienta cu trupa am, am cantat si chitara solo si chitara ritm , in ambele roluri am fost multumit. Daca aveti nevoie de mai multe informatii (echipament,disponibilitate,etc) va rog sa ma intrebati. Ms
Hard&Heavy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Salut Edward! Arata-mi niste demo-uri cu tine te rog! Merci mult!
edward Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Salut, momentan nu am dar promit ca o sa postez in urmatoarele zile
Stefan OPREA Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Caut oameni pentru band live: Asta sunt eu : www.facebook.com/stefanoprea.official
GIRO Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Salut, Lasa te rog un numar de telefon sau da un semn la 0744442277. Cautam chitarist sau basist pentru o trupa de coveruri in plina ascensiune ( concerte, cantari, petreceri etc ) Merci
Hard&Heavy Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Salut Edward! Un link catre pagina ta de facebook(poate ai ceva inregistrari) n-ar strica! Vreau sa luam legatura sa vedem despre ce e vorba. Avem o oferta pentru un post la chitara de care e posibil sa fii interesat!
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Salut ! Am o trupă de coveruri în formare, eu cânt la chitară bass și la pian, urmăresc ce se cânta în cluburi pt a avea și un suport financiar. Poți să-mi dai un semn ? 0723.59.10.10
Recommended Posts