Eone Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Pret: 900 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0741001008 Link producator: http://www.tcelectronic.com/konnekt-24d/ Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand Tc Electronic Konnekt 24d. pret 900Ron usor negociabil. Placa este in stare buna-foarte buna, convertoarele sunt foarte bune si placa functioneaza foarte bine si la latente mici! De asemenea are reverb si channel strip (compresie, eq, deesser etc) DSP (adica procesate hardware) care pot fi folosite atat nativ cat si ca daw. In opinia mea suna peste focusrite scarlet (nu le-am auzit pe celelalte), m-audio, presonus si altele. Parca pe undeva pe langa motu. Nu suna mai bine ca RME ,Apogee insa. Pe de alta parte nici nu costa ca un RME . De vandut o vand pentru ca mi-am luat un Babyface (de doua ori mai scumpa si 4 canale in minus). Are 4 in / 4 out + adat max 8 canale. practic poate fi transformata in 12 in / 12out. De asemenea are si spdif (optic si rca). Pozele sunt ale placii in sine, vine cu adaptor desi se alimenteaza direct din firewire 600 si cablu firewire. Am pus si poze cu ea conectata la computer ca sa fim linistiti. Si-a facut treaba foarte bine, fara sa-i pot reprosa ceva, se poate face proba in Bucuresti, pot sa trimit si ramburs in tara As schimba-o cu un controler midi fain de 49 - 61 care sa aibe insa paduri, encodere, fadere etc. Nu vreau alta placa de sunet. Eventual un bas fainuc. astept oferte PM sau 0741001008
Eone Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 700 ron chiar ultimul pret! Pentru cei care au mac air sau mac book pro, exista un simplu adaptor de la portul thunderbolt si merge fara probleme!
Recommended Posts