valiku Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Clapar cu experienta din Bucuresti caut trupa de evenimente pentru colaborari...
Sanda Silviu Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 salut. suntem interesati, urgent 0722 517 564 silviu
Alexandru Popi Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Salut! Numele meu este Alex .. sunt chitarist in trupa Fabrik... proiect care este sustinut de Fabrica De Muzica .... genuri muzicale: pop-rock... in mare parte muzica comerciala... dispunem de sala de repetitii si studio de imprimare ... membrii au toti cel putin 5 ani de experienta in muzica Suntem in cautare de clapar
Triaj Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Stimate Domn, vad ca ati fost contactat de cativa doritori...Frumos ar fi sa raspundeti...DA.....sau, NU....
valiku Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 (edited) stimate domn intru mai rar pe aici de aceia raspunsurile vin cu oarecare intirziere !!! iar majoritatea raspunsurilor le dau in privat !!! Edited April 9, 2015 by valiku 1
Ender Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Salutare, Suntem trupa formata, avem atat compozitii proprii cat si coveruri in repertoriu, cantam rock (de la influente de blues pana la progresiv si metal), cautam clapar. Daca mai esti interesat, mi-ar placea sa discutam. Telefonul meu este 0743 082 840. Multumesc, Ciprian
Recommended Posts