ciucle Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Pret: 600 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: http://www.jimdunlop.com/product/jhf1-jimi-hendrix-fuzz-face Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Dupa cum apare si in titlu, vand un Fuzz Face Hendrix, varianta clasica (mare), din vechea colectie Jimi Hendrix de la Dunlop. Fuzz-ul Hendrix are tranzistori din silicon, ceea ce ii confera mai mult gain, un ton mai abraziv, dar si face pedala mai putin sensibila la schimbarile de umiditate fata de variantele cu tranzistori din germaniu, care, din cate am citit/auzit, sunt sensibili la asemenea schimbari si suna putin mai mellow. Mentionez si faptul ca pedala se afla in stare foarte buna, insa ii lipsesc brosuricile si cutia originala (asa am primit-o, la randul meu). Impreuna cu un amplificator pe lampi decent poate crea un ton de zile mari. Pretul nu este negociabil iar costurile de transport (curier, spre exemplu) revin cumparatorului. In privinta schimburilor, un delay analogic bun ar fi binevenit. Poze voi posta curand iar mai jos se gaseste un demo destul de relevant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciucle Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Rezervat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciucle Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Derezervat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts