Velicu Radu Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Pret: 600 RON Localitate: Brasov Contact: Brasov Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi De vanzare un cab cu un dif de 15'+ tweeter. Cabinetul provine dintr-o seprare a unui combo Fbt foarte vechi. Pe head avea un stiker cu data de 3 nov 1982. Difuzorul de 15 ' este original. Are un stiker mare cu fbt pe el. Nu a fost rebobinat. 120w avea headul deci asta e val pe care o dau si difului. Un sunet vintage foarte bogat in medii. Incinta precum si diful nu baraie si nu suiera. Incinta are o fanta mare pe laterala care comunica cu exteriorul. Il vand pentru ca nu ma prinde deloc sunetul si raspunsul pentru acordajul meu actual (D standar). Acept la schimb un cab 4x10 sau ceva in gen bas reflex. Se poate testa in Brasov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velicu Radu Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 Up. Mi-am gasit un inlocuitor asa ca am nevoie urgenta de bani. Pana pe data de 9 il ofer la 400 lei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velicu Radu Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Up 500 lei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts