lex Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Pe data de 12 septembrie va avea loc un workshop cu prezentare, expozitie si mini-concerte pe chitarile Framus/Warwick, in magazinul Muzica. Il vor sustine Andy Irvine, Alapi Steve si Adrian Takacs. Evenimentul incepe la ora 15:00 si se va termina dupa ce pleaca ultimul client. Baietii vor face prezentarea chitarilor Framus si a basilor Warwick, folosind modele noi sau iconice, vor concerta separat, impreuna, iar la sfarsit se va da drumul la un Jam Session care se va termina dupa ce pleaca ultimul client. Va asteptam cu drag in magazinul Muzica! 3
Capitanul_Nam Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nu ma dau in vant dupa Andy Irvine, dar merg sa ma holbez si sa suspin la modelele Warwick cu care vine. Mersi de info!
lex Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Transmite energie omul si face demonstratii interesante. O sa fie prezenti si baietii Alapi Power Trio: https://www.youtube.com/watch?v=d7tXrBetc5U, pentru cei care sunt fani ai stilului.
Capitanul_Nam Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Tocmai asta e, ca nu imi transmite nimic. Mi se pare a fi doar o unealta pentru demonstratie, in genul castilor din Diverta in care poti asculta cateva sampleuri din album inainte sa il cumperi. Mersi si pentru videoul cu baietii de la Alapi Power Trio - nu stiam de ei, dar o sa caut mai multe
baltazar181 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Alapi Steve e unul dintre cei mai mari chitaristi din Ungaria. L-am vazut de cateva ori e genial
Recommended Posts