Radu Ionut Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Salut ! Numele meu este Radu Ionut , am 20 de ani si sunt din Constanta . Singurii pasi importanti pe care i-am realizat , din punctul meu de vedere in domeniul muzical au fost : absolvirea unei Scoli de Muzica ( durata 3 ani ) canto muzica usoara si cateva iesiri la public,tot prin intermediul acestei scoli . Doresc sa imi intemeiez un band si sunt deschis pentru orice colaborare cu orice instrumentist . Sunt deschis pentru orice . Din punctul meu de vedere , ma pot adapta la orice stil de muzica , dar genurile care ma reprezinta sunt mai mult in zona : pop , r&b , soul , jazz . O sa atasez si doua inregistrari realizate intr-un mod mai putin profesional , insa asta este tot de ce dispun momentan . Multumesc ! IMG 5403.mp3 AUD-20140716-WA0004 (1).mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest scorilo Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Salutare! Daca mai esti interesat de colaborare, da-mi un telefon: 0723 003 782 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts