www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fender Deluxe Vm

Recommended Posts

Pret: 0 RON

Accept schimburi: Nu accept schimburi

Fender Deluxe VM (Vintage Modified)

Amplificatorul se afla intr-o stare buna, a fost folosit in conditii normale. Specificatii se gasesc pe net, un scurt rezumat, 40W, 2 canale independente clean/drive, lampa preamp 2 x 12AX7, lampa final 2 x 6L6. singurul element digital il reprezinta partea de FX: chorus, delay, reverb. Include foot-switch+cablu midi + cablu de alimentare.

In opnia mea este amp-ul genial de gig care face fata cu brio oricarei scene (fie ea de pub sau scena mare captat cu microfon)

Clean bun de Fender, drive-ul mie mi-a placut foarte mult, desi e Fender, partea de efecte vine ca bonus si va scuteste de pedale. E genul de amplificator de bagat chitara direct in el si care nu te lasa la greu si ca orice Fender pe lampa ia pedale bine in fata.

Acest model a fost scos din productie, pentru a nu starni polemici si a incalca politica vreunui grup va rog sa va documentati pe internet asupra modelului.

Singurul viciu il reprezinta cateva zgarieturi normale datorita transportului si a manevrarii. Lampile se afla intr-o stare buna.

un demo audio reusit facut de cei de la sweetwater.com:

https://www.youtube.com/watch?v=xCVtYr6FHrM

Pretul meu: 2000 RON, cash only, nu accept nici un fel de schimb. Se poate proba in Bucuresti. Contact pm / 0755708792

p.s. voi reveni maine cu poze actualizate mult mai clare, acum m-am hotarat sa-l scot la vanzare, grabiti-va pana nu ma razgandesc din nou! :))

post-11114-0-78533300-1407185872_thumb.jpg

post-11114-0-42263600-1407185881_thumb.jpg

• Like 2

• 5 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...