marius_guitar Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0755708792 Accept schimburi: Nu accept schimburi Fender Deluxe VM (Vintage Modified) Amplificatorul se afla intr-o stare buna, a fost folosit in conditii normale. Specificatii se gasesc pe net, un scurt rezumat, 40W, 2 canale independente clean/drive, lampa preamp 2 x 12AX7, lampa final 2 x 6L6. singurul element digital il reprezinta partea de FX: chorus, delay, reverb. Include foot-switch+cablu midi + cablu de alimentare. In opnia mea este amp-ul genial de gig care face fata cu brio oricarei scene (fie ea de pub sau scena mare captat cu microfon) Clean bun de Fender, drive-ul mie mi-a placut foarte mult, desi e Fender, partea de efecte vine ca bonus si va scuteste de pedale. E genul de amplificator de bagat chitara direct in el si care nu te lasa la greu si ca orice Fender pe lampa ia pedale bine in fata. Acest model a fost scos din productie, pentru a nu starni polemici si a incalca politica vreunui grup va rog sa va documentati pe internet asupra modelului. Singurul viciu il reprezinta cateva zgarieturi normale datorita transportului si a manevrarii. Lampile se afla intr-o stare buna. un demo audio reusit facut de cei de la sweetwater.com: https://www.youtube.com/watch?v=xCVtYr6FHrM Pretul meu: 2000 RON, cash only, nu accept nici un fel de schimb. Se poate proba in Bucuresti. Contact pm / 0755708792 p.s. voi reveni maine cu poze actualizate mult mai clare, acum m-am hotarat sa-l scot la vanzare, grabiti-va pana nu ma razgandesc din nou! ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius_guitar Posted August 5, 2014 Author Share Posted August 5, 2014 poze actualizate Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius_guitar Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 1900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius_guitar Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 revine la vanzare! UP 1900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius_guitar Posted August 7, 2015 Author Share Posted August 7, 2015 sold topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts