peshte79 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ofer pana in 1800 ron,transport inclus. Preferabil sa aiba si case. Must be in a decent condition,il cumpar pt nepotelul meu,nu vreau sa fie dezamagit. Astept oferte decente:) Thanks buds!
peshte79 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 (edited) As putea fi interesat si in alte modele de ibanez made in japan only,nu china,nu korea,etc please please please!!! Neaparat 6strings+floyd rose tremolo/edge pro/etc... Edited July 28, 2014 by peshte79
Bogdan Iliant Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 (edited) Nicio sansa sa gasesti RG1570 la banii aia.Desi nu e un model foarte rar,e de o calitate exceptionala.Si multi le-au si tunat,cu DiMarzio(eu de exemplu am un model cu DiMarzio Evo).Si aici pe site erau cateva la vanzare,dar sub 2000 niciuna(ala care a dat-o cu 2000 nu stia ce vinde )))))) ).Doua variante:ajustezi pretul sau ajustezi dorinta.Eu as opta pentru prima varianta,cred ca juniorul merita ceva bun. Edited December 23, 2016 by Bogdan Iliant
Recommended Posts