www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TB_TM

Veteran
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Posts posted by TB_TM


 1. Nu comand cine stie ce! :D Voiam sa imi cumpar niste accesorii (printre care cele mai importante ar fi corzile) care m-ar fi dus pe la vreo 200 de lei insa nu inteleg care e faza cu transportul fiindca e aproape 60 de lei. Desi orasul nu apare in lista lor, e in limita celor 30 de kilometri impusi de Fan (cel mai apropiat sediu)..

   

  Hello!

  cu transportul e asa:

  Taxa de procesare = 12.4 RON

  Taxa transport / kg. = 1.00 RON + TVA (1.24 RON TVA inclus)

  Taxa Ramburs = 0.5% din contravaloarea produselor + 6.2 RON

   

  In cazul localitatilor din afara zonelor de livrare Fan... 0.87 RON / Km suplimentar. deci 30km x 0.87lei + 24%TVA = cca. 27 lei costa doar kilometrii aia suplimentari.

   

  Cam asa e cu toate firmele de transport privata. Niciuna nu-i mai buna :)


 2. Hi! PX-330 este pian cu aranjor. Are 250 de tonuri peste care poti sa adaugi diverse efecte, sa spltezi, sa suprapui tonuri etc. Picioarele din lemn sunt optionale. Vine cu o pedala simpla de sustain si stativ de note. Avantajele ar fi ca te poti plimba usor cu el, poti sa cânţi folosind ritmuri, poti sa inregistrezi diverse lucruri pe care le faci etc.

   

  PX-830 e mult mai simplu in ceea ce priveste functiile. Ai 16 tonuri pe care poti sa pui esfecte sau sa le combini si atat. Avantajele a fi ca ai 3 pedale, exact ca la pianul clasic, arata superb in casa iar tonurile suna mult mai bine pe boxele lui (2x20w) decat pe 330.

   

  Deci... daca vrei sa studiezi pian acasa - PX830. Daca vrei sa faci tot felul de "giumbuslucuri", sa canti cu ritmuri eventual sa te plimbi cu pianul - PX330.


 3. Eu folosesc exclusiv Elixir. Si pentru chitarele electrice... si pentru acustice. In mod normal corzile uncoated le arunc dupa cca 3 saptamani (fie ele GHS, D'addario, Rotosound, Ernie Ball...). Elixir isi pastreaza tonul foaaaarte mult timp. La electice le schimb odata la 5-7 luni. SI cant... mult. Partea buna e ca nu rup corzi, desi cant agresiv. Pe o chitara acustica am acelasi set din Septembrie 2008! 3 ani si jumatate! Am tras cu chitara aia doua albume, am imprumutat-o, si au mai folosit-o pentru inregistrari inca doua trupe din Timisoara. Corzile au "mustati" unde lovesc cu pana dar inca suna super bine! (ma) jur!!! :))


 4. Trupa Desant a fost înființatã la sfârºitul lui 2010, la Timiºoara.

  Numele formației are origine militarã. Desant reprezintã operațiunea de paraºutare sau debarcare a trupelor dincolo de frontul inamic.

  Aflatã la început de drum, trupa Desant propune un sound hard-heavy de calitate, energic, ºi versuri simple, adresate publicului larg.

   

  Componenta:

  Alex Anca - voce

  Tibi Saulescu - chitara

  Vlad Toma - clape

  Alin Achim - bas

  Mihai Dobrescu - tobe

   

   

   

   

   

  Link-uri:

   

  http://www.desantrock.ro

  http://www.facebook.com/rockdesant

   

   

  http://www.rockzone....c-de-noroc.html

  http://www.tion.ro/d...imisoara/928967

  http://www.tion.ro/t...e-noroc/1033745

  Desant - Joc de Noroc.mp3

  • Like 2
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.