www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

iulian.albu

Newcomers
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iulian.albu

  1. Pret: 270
    Localitate: Craiova
    Contact: 0723026126
    Link producator: https://www.seymourduncan.com/pickup/blackouts-metal-bridge
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vand  o doza activa de bridge  Seymour Duncan Blackout Metal. Doza a ajuns la mine dintr-un schimb, este in stare buna. Pe fetele laterale are cateva zgarieturi normale, rezultate de la atingerea cu pickguard-ul. 

    Este asa cum vedeti in poze, fara pot-uri si accesorii, doar doza si cablurile. 

    IMG_20171210_160842.jpg.8229477a7f2f599af37fbd9f96e48d44.jpg

    IMG_20171210_160855.thumb.jpg.1bf9433ea548723bcfca424a7f77d20d.jpg

    • Like 1
  2. Mi-am achizitionat recent o chitara cu floyd rose si m-am gandit sa ii schimb corzile, nu stiam cum sta treaba cu floyd rose-ul, de fapt nu stiu nici acum, si nu am bagat de seama cum era pozitionat si etc, am schimbat corzile ca la o chitara fara.

     

    Acum dupa ce am acordat-o, pare ca sta cam stramb/prea ridicat floyd-ul? de asemenea stau cu senzatia ca distanta intre corzi si fretboard/doze este mai mare decat era inainte? Din pacate dupa cum am spus, nu am observat daca era la fel inainte sau nu, si nu stiu daca sa ma apuc sa umblu la ea sau sa o las in pace, am atasat cateva poze cu floyd-ul, poate ma poate indruma si pe mine cineva.

    Ap Tuner.exe imi spune ca toate corzile sunt acordate cum trebuie si chitara se aude ok (din punctul meu limitat de vedere).

     

    Stima.

     

    la modelelul tau de chitara, pozitia corecta floyd-ul trebuie sa fie paralel cu suprafata corpului chitarei.

    multe informatii utile vei putea gasi aici: http://www.ibanezrules.com/tech/setup/angle.htm

  3. inca o intrebare: merita un jem 555 600euri comparat cu rg-urile ce le-am zis mai sus? Si se merita sa schimb doza de la punte?

     

    mai bine ramai la rg-urile Prestige,....jem 555 din cate stiu, este facut in Korea

  4. salutare, as vrea cateva opinii despre ibanez rg 2550, 2570 si 1570 prestige toate. Nu am posibilitatea sa le testez de aceea am facut topicul. Pretul la care le-am gasit e intre 350 si 500 eurii. Ma intereseaza cum se simte grifu wizard, sunet si asa mai departe.

     

    Multumesc

     

    UNDE...!?LE-AI GASIT?

  5. Cumpar procesor chitara electrica ofer maxim 700lei.

    Vanzatorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:-Sa faca o demostratie video ca produsul este in stare de functionare.

     

    Sa dea urmatoarele detalii despre produs: -Nume echipament, an, pret ,eventual mentionati daca e nou sau second-hand de la cine de unde a fost cumparat,sa adauge poze cu produsul,Optinal:(se poate lasa in proba)

     

    Se va livra cu urgent curier cu optiunea (fragil, taxa de asigurare)Costurile transportului se va plati fifty-fifty.Sper ca nu am cerut prea mult...Astept ofertele voastre :D

     

     

     

    Arunca o privire aici http://forums.rgc.ro...495#entry539495 echipamentul este second-hand

  6. de mult timp stau si ma gandesc sa imi achizitionez si eu chitara asta, daca te referi la modelul cu doze single nu la cel cu hot rail, ala-i o greseala dupa parerea mea. numai ca in afara de dozele duncan design, (care oricum nu cred ca se compara cu cele fender originale) si forma headstock-lui eu nu vad mari diferente fata de modelul squier standard stratocaster, care-i cu vreo 400 ron mai ieftin. si daca stai sa te gandesti mai bine, poate ca dozele le vei schimba oricum... insa sunt chitare ok, poate chiar mai bune decat multe modele fender, ai ales cele mexicane.

     

    cred ca glumesti cand, spui ca sunt mai bune decat cele mexicane

  7. Ampul nu este rau deloc din ce am vazut,...pe net.

    Ce corzi si ce doze ai pe chitara?

    Incerca si cu o alta chitara, dar una de minim 750 Euro sau de preferat una pe la 1000. :)

     

     

     

    Si inca ceva,....am vazut ca amlificatorul are cabinet dedicat,...am mai vazut un caz, in care era implicat un amp Peavey JSX si un cabinet marshall 1960 si iti cam cadeau dintii din gura, nu se pupau deloc.

  8. Intrebare despre el....nu am amplificator dar am chitara electrica..., si mai am o statie si niste incinte...il' pot trece prin calculator-statie-procesor-boxe....adica in timp ce cat vreau sa stiu daca pot face cumva sa pun si backing track....?..multumesc

     

    NU poti sa treci semnalul din statie, la boxe prin procesor,....poti in schimb sa intri cu chitara - procesor, pe intrarea de Line in calculator sau sa folosesti un mixer in care sa intri cu toate semnalele inainte de amplificare(calculator, chitara-procesor si ce mai ai de bagat).

  9. Se intamlpla cu multa vreme in urma, aveam 14 ani,...undeva prin '91, am pus prima data mana pe chitara, cu gandul de a invata acest instrument, la indemnul unui vecin, cu state vechi in ale muzicii (pian si chitara,...el,...vecinul, era omul care putea sa cante lejer un concert de Beethoven sau Trilogy Suite Op. 5 a lui Malmsteen). Pe el l-am vazut-auzit prima data interpretand un capriciu de Paganini la chitara electrica.

    In '92 am avut norocul sa vad la TV, Guitar Legends - Expo 1992 Sevilla. Din acel moment m-am ocupat mai serios de chitara, ajunsesem la un moment sa studiez 7-8 ore pe zi(probabil ca aveam timp pt asta). Dupa ceva vreme am inceput sa-mi cumpar chitare, amp, efecte, si altele,...in limita bugetului,...s-au strans cateva de-a lungul timpului. Acum, am din ce in ce mai putin timp pentru studiu, ca deh...mai trebuie sa si muncesc. Dar un lucru e sigur: cand am sa invat sa cant la chitara, va anunt!

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.