www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

LiQuID

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LiQuID

  1. salut,am si eu vreo 4 ani si jumatate de chitara.ma inclin mai mult spre oldies si blues,dar nu cred ca ar fi problema sa bag si cateva riffuri :) daca e de vreun jam ceva,anunta-ma -> liquid_silviu@yahoo.com

  2. Buna

    am possibilitate de a avea un concert in bucuresti la sfarsitul lunii.

    as dori sa cant la chitara acoustica si voce, si as avea nevoie de o persoana care sa cante chitara acoustica/electrica si voce (background).

    va fi un concert de coveruri, de exemplu, formatiile urmatoare:

    U2

    Thin Lizzy

    REM

    Nirvana

    Beatles

    Presidents of the USA

    Spacehog

    GreenDay

    Idea ar fi sa cunosti deja niste cantece si putem sa repetam un pic pentru perfectionare.

    Este cineva interesat?

    O zi buna,

    Iulian Andreescu

     

    din ce oras esti?

  3. am si eu o problema,nu prea mare...mi-a deviat putin griful de la tensiunea corzilor(sunt de 0.11),desi o tin acordata cu un semiton mai jos.am inteles ca se poate regla cu o cheie imbus din neck,dar nu stiu mai multe detalii..de exemplu:o las acordata cand fac asta sau ii scot corzile?daca ii scot corzile nu mai este tensionat griful si nu-mi dau seama cat sa strang.si inca ceva : trebuie sa strang surubul sau sa-i dau drumul?multumesc anticipat.

     

    could someone help me?

  4. am si eu o problema,nu prea mare...mi-a deviat putin griful de la tensiunea corzilor(sunt de 0.11),desi o tin acordata cu un semiton mai jos.am inteles ca se poate regla cu o cheie imbus din neck,dar nu stiu mai multe detalii..de exemplu:o las acordata cand fac asta sau ii scot corzile?daca ii scot corzile nu mai este tensionat griful si nu-mi dau seama cat sa strang.si inca ceva : trebuie sa strang surubul sau sa-i dau drumul?multumesc anticipat.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.