www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nikodem

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nikodem

  1. On 06/09/2019 at 18:00, Guest said:

    Problema e că el vorbeşte de limba engleză, care are o altă stilistică decât limba română. Nu doar o altă fonetică (fapt care pune probleme, deoarece ritmul şi accentele textului sunt dictate de ritmul şi accentele muzicii), ci un cu totul alt regim expresiv.

    Mai simplu spus, rockul (şi popul, folkul etc.) merge pe un registru stilistic "mediu", care în limba engleză e foarte dezvoltat. Româna are, ca toate limbile romanice, tendința către "stilul înalt", care se potriveşte cu muzica rock... mai mult de-o grămadă. Cum încerci să cobori acest registru, cazi în vulgarități de tip "Ți-am luat un ineeeeeeel,/ Şi-o să-ți dau în cap cu eeeeeeel!".

    Sincer, cred că e mult mai greu să scrii texte rock bune în română. La Phoenix şi la Sfinx a mers, pentru că şi muzica aia era foarte deosebită, foarte "elitară". Nici lui Păunescu - textier foarte abil - nu-i ieşeau toate: alea cu haiduci merg, alea "de dragoste" sunt penibile.

    Oricum, relax: nimănui nu-i pasă. Nivelul muzical în România e lamentabil. 

    Creați un site web sau o pagină de prezentare în care să vă prezentați mostre din ceea ce ați scris. Asigurați-vă că includeți o varietate de scrieri, cum ar fi articole, bloguri, conținut de marketing sau orice alt tip de scris pe care îl oferiți. De asemenea, puteți include recomandări și feedback pozitiv de la clienții anteriori. Puteți arunca o privire la https://goit.global/ro/blog/ce-este-un-qa-tester-si-cum-sa-devii-unul/ pentru a vedea cum să faceți acest lucru în mod corespunzător. Există multe platforme online unde puteți găsi clienți care caută scriitori profesioniști. Câteva exemple populare includ Upwork, Freelancer, Fiverr sau Guru. Înscrieți-vă pe aceste platforme, completați-vă profilul și începeți să aplicați pentru proiecte care corespund abilităților dumneavoastră.

    Folosește-ți rețelele de socializare pentru a-ți promova serviciile. Postează mostre ale scrierilor tale pe platforme precum LinkedIn, Twitter, Facebook sau Instagram. Participă activ în comunitățile online relevante pentru domeniul tău de specialitate și împărtășește-ți cunoștințele și experiența.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.