www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Larry

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    BUCURESTI SECTORUL 3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Larry's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bassist , caut trupa in Bucuresti.Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati.0741777525.Larry.
  2. Salutare.Imi place sa cant cu bassul.Nu am foarte mare experienta dar acumulez(((.Daca exista o trupa sau vre-un proiect ( din Bucuresti) caruia sa ma pot alatura,mi-ar face placere.Mai multe detalii,la telefon.0741777525.Larry.
  3. Salutare tuturor.Caut sa angajez un om care iubeste violoncelul si stapaneste cu usurinta arta improvizarii muzicale,pentru o sesiune de studiou in Brasov .Este vorba de maxim 6 ore.Nu ma intereseaza cei care canta doar dupa portrativ, ma intereseaza creativitatea si usurinta de a intelege o idee muzicala.Sesiunea va avea loc cel mai probabil in luna Aprilie 2023.Pentru cei interesati,va rog sa imi trimiteti un mail cu datele voastre de contact la office78_constantin@yahoo.com si eventual pretentiile pecuniare.Ma puteti contacta si la nr. de telefon +49015576246633.Larry.Multumesc.
  4. Salutare oameni buni! Nu sunt un profesionist,adica nu am studiat bassul cu cineva sau undeva, dar pentru mine muzica reprezinta 90% din viata mea.M-am intors recent in tara si daca tot trebuie sa raman pe aici atunci de ce sa nu cant? Ma intereseaza o trupa care sa aibe dorinta de a creea muzica nu de a reproduce ce altii au creat .Deci nu ma intereseaza o trupa de coveruri.Am 44 de ani .Daca credeti ca aveti nevoie de cineva serios si muzical,va rog sa ma contactati.0749594315.Laurentiu.O zi faina sau o noapte linistita))!
  5. Salutare Iris,din descrierea facuta de tine se pare ca avem foarte multe in comun.Poate ar fi fain sa facem un mic jamm-session candva.0749594315 Larry.
  6. Salutare tuturor.Doresc sa gasesc o trupa care creeaza muzica proprie.Nu sunt un deocamdata un profesionist dar cantatul la bass ma fascineaza.Daca sunteti creativi si aveti nevoie de un bassist la fel de creativ ca voi,nu ezitati sa ma contactati.Nu ma intereseaza trupele de coveruri.Multumesc.0749594315 Larry.Sunt din Bucuresti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.