www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vis

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About Vis

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Craiova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cumparata de la GAK UK, unic proprietar. Made in Korea la World Music. Dozele au fost schimbate cu passive EMG HZ, solderless USA, cumparate de la Muziker. Specs conform producator: Body: Mahogany Top: Flamed maple Neck: Mahogany Neck attachment: Set-in Fretboard: Ebony Neck profile: "V" Frets: 22 Fretboard inlays: Pearl diamonds and razor inlay on the 12th fret Scale: 630 mm Nut width: 43 mm Matched headstock Tremolo: Floyd Rose 1000 Machine heads: Grover Hardware: Black Colour: Dime Slime Includes a hardcase Chitara este mint condition, uzura minima, folosita sub 50 de ore. Are instalat un sistem Tremol-NO de blocare a Floyd-lui, se poate bloca/debloca printr-o rotita. Se vinde pentru ca e nefolosita ca si celelalte chitare pe care le detin Avand in vedere ca Dime Estate a dat in judecata producatorul Dean, posibil ca aceste chitare sa nu mai poate fi produse in viitor. Pretul este 3500 de lei (in prezent este 1070 de euro la Thomann). Cadou o pedala noise gate ca noua EHX Silencer. Nu sunt interesat de schimburi. Nu trimit in tara. Se vinde doar cuiva care se deplaseaza in Craiova si o probeaza.
 2. Switch-ul nu vine in pachet, din cate stiu eu poti folosit orice switch traditional. (iar cine vrea neaparat switch solderless de la EMG il cumpara separat e ieftin 25 de euro :))
 3. set EMG 81-85 cu toata conectica solderless, toate de la EMG: jack stereo, 4 potentiometre 25k, bus pt conectare doze si pots, cablu conector baterie 9V, cabluri aferente. date jos de pe o chitara cu 2 volum + 1 tone (vine si cu celalalt pot de tone). made in USA, poze reale. in chitara mea au fost montate si demontate de un tech, eu nu ma pricep ca sa raspund la intrebari tehnice. scheme de montaj pentru toate combinatiile sunt la EMG pe site. pretul este 460 lei tot pachetul, transportul este INCLUS oriunde in tara, deci totul la 50% din pretul unui set nou.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.