www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariusmartocsan

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Satu Mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mariusmartocsan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Am înțeles ce spui și ai doar parțial dreptate. Dar când ai ceva de zis nu ar fi mai ok să fie puțin mai parfumat textul decât unul banal, dacă nu ai creativitate? Ambele transmit același mesaj, dar unul sună mai bine, cred Anyway, mersi frumos pentru feedback.
  2. Haha, m-am jucat pe el săptămâna trecută. Nu e chiar ce avem noi nevoie. Mulțumesc oricum pentru recomandare. Chiar nu există persoane pasionate și capabile să scrie ceva ok?
  3. Te rog atunci să mă lămurești ce soluții avem? dacă nu există textieri? Cineva trebuie să așeze și versurile alea nu?
  4. Salutare băieți, Am văzut că aveți o comunitate mișto, eu sunt afon, dar cu nevasta mea e altă poveste. După ce tot o auzeam pe nevastă-mea că îi place să cânte prin casă, am pus-o în legătură cu cineva din Satu Mare și a și avut rapid acum un an jumate concerte pe la festivaluri și zilele comunelor. Ea cântă în limba maghiară și m-au ajutat cu piesele niște băieți de aici local.Acum problema este că ea vrea puțin altceva, ceva mai profi cred. Compozitori de muzică am tot găsit dar textieri aproape deloc. Buba cea mare este că ea cântând în maghiară, ne-am gândit să facem o traducere, nu literă la literă, dar o dată ce avem un text pe română m-am gândit eu că putem face ceva similar pe maghiară, mai ales că pe maghiară sunt și câte 10 cuvinte pentru același lucru. Nu cunosc nici prețurile. Știu doar că o piesă cap coadă cu tot cu text la studio profi prin bucurești e 1500-2500 euro, știu sunt și cu 5000 dar sunt și cu 150 euro. Am găsit un băiat mișto în Oradea pentru compoziția muzicală, nu știu cum îi spuneți voi, dar nu avem texte. Mă puteți ajuta cu sfaturi recomandări? Am văzut că au mai fost 2-3 subiecte de genul pe forum dar nu au fost prea discutate, într-un din topice chiar se luau băieții la miștouri.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.