www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Norberth

Active Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  0%

Posts posted by Norberth


 1. Sunt chitarist de ceva ani buni si de curand ma bate gandul sa ma apuc de pian. Aveti ceva recomandari pentru carti / metode pentru pian care s-au dovedit a fi de succes pentru voi? Mi-ar placea ceva ce sa contina atat exercitii cat si aranjamente sau poate chiar cantece mai cunoscute. In principal m-as orienta inspre muzica clasica.

  La chitara una dintre metodele urmate este William Leavitt - A Modern Method for Guitar. Am vazut ca exista si o varianta pentru pian --- James Progris - A Modern Method for Keyboard --- dar nu sunt sigur ca e ceea ce caut --- din cate am vazut e axata doar pe exercitii.

  Multumesc anticipat!


 2. Am primit acum ceva ani niste materiale didactice de la profesorul de chitara de atunci si mi-am dat seama de ceva vreme ca o metoda buna sa ma tin de treaba si sa iau procesul de invatare cat mai in serios ar fi sa inregistrez progresul facut.

  Materialele despre care vorbesc:

  1. William Leavitt - A Modern Method For Guitar

  2. Troy Stetina - Total Rock Guitar

  3. Peter Fischer - Rock Guitar Secrets

  Am sa postez aici ceea ce inregistrez legat de aceste metode de chitara.

  Prima dintre ele, axata mai mult pe jazz as zice, prezinta niste aranjamente frumoase pentru chitara, majoritatea fiind duete. In descriere, pentru cei interesati sa invete, am pus fiecare chitara izolata, in caz ca nu aveti un amic cu care sa exersati.

  A doua e axata dupa cum ii spune titlul pe rock. Vine la pachet cu un CD cu inregistrari dar chitara e prezenta in acestea si mie personal mi-e greu de multe ori sa-mi dau seama cat la suta cant bine pentru ca am exersat si cat la suta se datoreaza faptului ca fac practic playback peste chitara deja inregistrata de Stetina.

  A treia metoda vine la pachet cu niste backing track-uri peste care se presupune ca studentul ar trebui sa improvizeze. Sper ca in viitor sa pun si cateva improvizatii personale, dar sa vad cum am timp.

  William Leavitt - A Modern Method For Guitar - Part 1

   

  William Leavitt - A Modern Method For Guitar - Part 2

   

  • Like 1
  • Thanks 1
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.