www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leonardo

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tg Jiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Leonardo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Am un buget de 700 de lei pentru un amplificator, sa iau un boss katana 50 mk2 SH si sa risc o țeapa(in general nu prea am incredere in SH pe care nu le pot testa in prealabil) sau sa iau un combo nou(un orange sau marshall ce-l mai probabil).
  2. Daca stam si ne gandim, un RG ar putea fi comparabil din punct de vedere al formei cu un telecaster Anyway, ne abatem de la subiect, se merita sau nu un rga42 la banii ei ?
  3. Stiu ca telecaster este complet alt design, nu vreau neaparat un superstrat Ma intrebi de ce am ales un rga42 In principiu, (desi probabil o sa para o prostie) din cauza faptului ca pare comoda, si a designului demential (i really like the color) Ceva mai ieftin ar fii un rg421 (1400lei), am impresia ca dozele/electronica nu difera cu nimic, dar acest este un simplu blank. Difera mult, rga 42, are fata si marginile "usor rotunjite"(daca ma pot exprima asa).
  4. Incerc sa nu depasesc un anumit buget, orice chitara care se incadreaza in categoria de pret aleasa si arata bine ca design, trece in cosul de cumparaturi, apoi le ascult(pe youtube) pe fiecare in parte si decid care este mai potrivita.
  5. La bani astea, daca tot am 2500, mai pun 2-300 si iau un Fender player telecaster, sau mai ieftin un Ibanez RG350DX
  6. Salutare lume! Doresc sa cumpar o chitara electrica, mai precis un Ibanez RGA42FM, ce parere aveti, se merita achizitia, e buna la banii ei ?
  7. Am rezolvat, ma panicasem putin crezand ca va trebui sa schimb chieita, multumesc mult pentru ajutor.
  8. Am o chitara Ibanez V50NJP, am cumparato prin octombrie 2019, astazi i-am schimbat corzile si dupa ce m-am uitamt mai atent am sesizat ca exista un spatiu mic intre head si o piesa din chieita, aveti idee ce pot face pentru a remedia problema?
  9. Dar de un MeloAudio MIDI ce parere ai?
  10. Sunt incepator (simplifica rogu-te), ce inteleg eu e ca mi-ar trebui un VOX Amplug (https://www.soundcreation.ro/amplificatoare-casti-audio-cid95/vox-amplug-2-crock-id20179.html) sau ceva asemanator.
  11. M-am mai gandit la amp si vreau sa va cer parerea, cum vi se pare un BlackStar LT-Echo 15 ?
  12. Ce-mi place mie la humbucker este faptul ca au un volum mult mai mare, distorsioneaza mult mai repede iar sunetul e mai cald .
  13. Eu ,daca ar fi sa-mi iau un telecaster si daca asi avea mai multi bani mi-asi lua un Fender Squier Avril Lavigne
  14. Nu spui rau, eu personal asi alege Timisoara, dar e greu sa te deplasezi 250-280 de km cand ai 15 ani si parinti nu vror sa auda de rock, chitara si asa mai departe.
  15. In primul rand, ai dreptate nu m-am interesat. In al doilea rand, funny ,si mersi pentru ca m-ai ajutat In al treilea rand ,nu sunt magazine in Tg Jiu si probabil nici in Gorj dar m-am interesat pe net.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.