www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gherman

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    Boss gt-8
    Bc Rich Assasin fx6
    peveay 6505 112+ Combo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gherman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am reusit intr-un final sa le montez.Ideea era ca exista o diferenta de cod al culorilor si intre doza de neck si pickup de la rockfield-legasem gresit 2 cabluri.Stie cineva cum as putea sa probez daca am legat totul cum trebuie.Tot am impresia ca sunetului ii lipseste ceva din dinamica/si din punch-ness mai ales pe corzile SI/MI.(Cant pe un peavey 6505+ 112 fara nici un alt EQ sau efect) !Cablul cu banda verde reprezinta doza NECK!
  2. Exact asta a fost maniera pe care am abordat-o si eu (uzand de schema de mai sus :D) dar fara rezulatate prea bune...Ma gandesc ca BW nu sunt compatibile cu chestiunile astea phase switch sau pahse reverse de la rockfield.Cunoaste cineva vreun lutier prin Iasi/Suceava? Multumesc de feedback!
  3. Salut! Mi-am cumparat recent o pereche de doze SD Black Winter si am incercat sa le montez pe un Bc rich Assassin Fx6...Problema e ca vechile doze sunt Rockfiled Mafia iar codul culorilor celor doua brand-uri nu corspund...Una peste alta am rezolvat problema asta(firul verde de la Rockfield=firul rosu Duncan), dar in momentul in care le-am montat (am folosit wiringul de la rockfield) dozele parca nu suna conform asteptarilor.Chitara are:1 buton de volum, 1 buton de ton, un selector de doze in 3 trepte(3 way toggle) si 3 selectoare push/pull care nu prea inteleg cum functioneaza exact.Imi poate da cineva niste sugestii?Multumesc!
  4. As dori sa achiziționez un maxon 808x.nu dau înapoi nici de la oferte care vizează modelul clasic 808.multumesc
  5. Multumesc mult de sfaturi! incercand sa reglez lucrurile m-am lovit de alta problema:exista in meniul pe care-l accesezi apasand butonul SYSTEM sectiunile pentru INPUT LEVEL si INPUT PRES.pe care nu stiu cum sa le gandesc pentru chitara mea.Deasemenea mi-ai putea da ceva sfaturi pentru EQ-ul global cel pe care-l accesezi din OUTPUT SELECT?Multumesc anticipat! Saptamana faina!
  6. Salut! Mi-ar putea explica cineva cum se face mai exact si/sau ce presupun Input level matching si Output level matching? Mentionez ca am o chitara bc rich assasin fx6-doze pasive si un amp peveay 6505 care imi permite sa conectez totul folosind metoda celor 4 cabluri.Notiunile de output si input level matching le-am gasit in Boss GT brilliance dar n-am inteles ce presupun(pg 12 a manualului) Multumesc! Boss_GT_8_Brilliance.pdf
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.