www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SneKisser

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

SneKisser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Cred ca asta voi face. Vreun loc in Constanta unde se fac setups? M&C Music poate? Nu am fost inca pe-acolo.
  2. Salut! Am primit acum ceva timp un bass Ibanez SR300E care are o problema, dar nu stiu sigur care. Pe scurt, corzile deschise scot un zgomot metalic oribil, iar freturile 1,2,3 nu pot fi apasate, deoarece corzile par lipite de fretboard. Este vorbe de o ajustare a truss rodului sau poate fi altceva? Multumesc anticipat.
  3. Am zis "dacă". Sunt conştient că pare cam imposibil dar vreau sa imi testez limitele. Pai in jur de 2 ore juma' ar fi ideal In weekend poate mai mult.
  4. Dupa cum cred ca ghiciti deja, sunt un adolescent obisnuit de vreo 5 843.87518 zile de viata, adica 16 ani ce vrea sa invete sa cante la chitara bass. Dilema mea principala este ca nu stiu ce bass sa imi cumpar. Sunt extrem de indecis la capitolul acesta. Recomandarile sunt binevenite (eu am ochit un bass Epiphone Tobias Deluxe iv dar eh). Sunt flexibil in ceea ce privesc genurile si ascult trupe de toate felurile: De la Green Day la Jamiroquai pana la Primus, My Chemical Romance, Muse, Red Hot Chili Peppers, System of a Down si multe altele pe care nu le voi enunta aici pentru ca acest thread este facut pentru cu totul si cu totul alt lucru. Si acum, un TL;DR pentru lenesii de-aici. Am 16 ani si degete destul de subtiri (dar lungi) Vreau bass. Yeah. Amplificatorul meu de inceput as vrea sa fie un Rumble 25. Pareri? Daca as putea sa intru intr-o trupa peste un an, ar fi sick. Cam asta e tot. Merci anticipat ^^
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.