www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jagger

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jagger

  1. Salut tuturor! Nu vreau sa deschid un alt topic si as vrea sa intreb care dintre chitarele astea vi s-ar parea mai buna: (am 1 an de clasica si aproape 2 de acustica,am hotarat sa-mi iau prima chitara electrica si un amplificator si nu stiu ce sa aleg)

    1) Epiphone Les Paul Standard- e in jur de 1400 lei,nu vreau sa pun link sa fac reclama.

    2) Epiphone Les Paul Standard Plus Pro- pretul ar fi de 1700 lei,cred ca e superioara versiunii normale Standard.

    3) Esp Ltd ec-256 -in jur de 1500 lei

    Am ales versiuni de chitare single-cut nu ca-mi plac mai mult decat un strat sau telecaster,doar ca un strat fender nu-mi prea permit,doar variantele squier,la fel in cazul telecaster.De restul 700-800 lei mi-as lua un amp decent de 30-40w.Bugetul ar fi sa zicem de 2200 lei pentru amp si chit

  2. @marcianpetrescu Am inteles cum e treaba cu electroacustice.Avand in vedere ca nu sunt dispus sa investesc o suma mare de bani si nu am ajuns la nivelul sa cant pe scena,sau la spectacole,o sa-mi iau o acustica doar.Ramane doar sa vad pe care s-o aleg. Mersi mult!

     

    @sam Ma uit si pe rgc sa vad ce chitare sunt de vanzare si poate gasesc vreuna,daca nu,o iau dintr-un shop online.Mersi!

  3. @mettal86 Sa inteleg,deci,daca comand de pe net chitara,s-ar putea sa fie una nu prea "ajustata"..Nu prea am prieteni chitaristi,stau intr-un oras mai mic si nu am cu cine sa ma duc sa o probeze,nu am magazine de muzica prin apropiere.Singura varianta ramane sa o cumpar de pe net.Daca e cineva dispus sa ma ajute cu niste site-uri online de muzica,serioase,sa mi le dea pe PM,sau niste sfaturi..Multumesc!

  4. Salut RGC,salut dragi chitaristi! As avea niste intrebari sa va pun. Exista vreo diferenta de sunet intre o chitara electroacustica si una acustica? Pun aceasta intrebare,deoarece vad ca o chitara electroacustica costa mai mult decat una acustica. Eu vreau de fapt sa-mi cumpar o chitara acustica,nu stiu ce sa aleg intre:

    Fender CD-60

    Epiphone AJ-100

    Takamine G320

    Diferenta dintre o chitara Fender CD-60 (acustica) si una CD-60CE (electroacustica),de exemplu este cam de 400 lei.De ce merita sa dai in plus acei 400lei ?

    Daca imi mai puteti da,de asemenea variante de chitare cam la acelasi pret cu cele mentionate.Stiu sa cant cateva melodii la chitara,de incepatori pe o hora clasica,insa vreau sa-mi cumpar una acustica.Multumesc mult! 

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.