www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Werty

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Werty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Marginile de la grif sunt crapate, este doar problema de aspect, nu si de cat de solida e chitara. Se tine foarte bine. Daca cineva e interesat, pot face un scurt video in care misc griful, sa se vada ca nu sta sa cada
  2. Vand chitara western cu grif usor crapat la imbinare. Ofer cadou un set de corzi Alice colorate nefolosite (inca ambalate si sigilate) de tip A407C. (http://www.swamp.net.au/images/productimages/Large/A407C.jpg) Evaluarea unui specialist de pe acest forum: Poze:
  3. Asa o sa fac, Tudor. Si multumesc de clarificare. Inca eu caut un raspuns pentru husa Pema
  4. Multumesc, Eugen. Ca precizare a mea, griful nu joaca. Este doar crapat in acele zone, dupa cum ai spus si tu. Atunci, o dau spre vanzare cu 80 de lei. Cat despre husa?
  5. Salut. Nu stiu ce model e si nici cat a costat initial. E no-name. Husa stiu ca e Pema, firma din Slovacia. Atat.
  6. Salut. Am o chitara cumparata acum 2-3 ani, pe care nu o mai folosesc. Nu stiu cum, gatul i s-a crapat, acum eu o sa incerc sa o lipesc cat de cat, si sa umlu acele goluri cu un pistol cu plastic topit. (poate imi spuneti daca este gresita operatia) As vrea sa imi spuneti un pret corect pentru ea, deoarece intentionez sa o vand. De asemenea, am si aceasta husa Pema fabricata in Slovacia. Cam cat ar costa? Poze cu ambele: http://imgur.com/a/DCsTs Multumesc, stima.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.