www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jumbojethro

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    tarnaveni

Other Information

  • Gear
    Electroacustic Takamine G series

jumbojethro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Tare va multuesc ! Am luat in considerare tot ce am primit pana acum si ma apuc de treaba. Caut scule si preturi si pe urma trec la incercari. Va anunt ce am gasit si poate ma mai sfatuiti. Inca o data multumesc !
  2. Multuesc pentru sfaturi ! Am sa o iau asa...babeste si sper sa iasa ceva. E un prim pas. Ceva banuti mai sunt si am sa "sap" si eu putin sa vad de procesor. Microfonul e un cardioid condenser si l-am incercat. Chiar e bun. Sunt tare profan intr-ale electronicii dar asa....cu urechile nu stau rau. Am cantat intr-o trupa candva tare demult si acum vreau doar sa fac niste incercari pentru ....sufletul meu. Inca o intrebare. Ca sa poti canta folk(un om si o chitara),intr-un spatiu de gen club-pub cam de ce echipament ai avea nevoie ca sa nu depinzi de sonorizarile cuiva? Multumesc anticipat si promit ca daca reusesc sa fac inregistrarea te anunt.
  3. ... De ceva vreme am scris doua piese de folk.... Vreau sa va intreb ca un profan ce sunt: de ce anume am nevoie sa pot inregistra cu succes ,acasa, o voce si o chitara. Am un Takamine electroacustic,un microfon de voce Electrovoice si muuuuuuulta dispozitie la a invata cate ceva despre treaba asta.Multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.