www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

doi20

Active Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by doi20

  1. sunt 14... am 13 si am citit 12 :) mi-au placut tare mult. recent am bifat niste carti de rodica ojog-brasoveanu si acum m-am apucat de "Povestea lui Lisey" de Stephen King si "Grigri" de Grigore Ghica

  2. Salut, dupa cum se vede i'm new here and i'm new to guitar to, sa va spun ce am first, Ibanez GRG170DX + un stagg 15GA DR , yes i know nu sunt cine stie ce dar e tot ce am put sa imi permit acuma, si la cat "stiu" eu in momentul de fata nu cred ca se merita sa imi cumpar ceva better :) ,nu folosesc distorsiunea din amp pt e ca preatty crappy dar folosesc un Ibanez DS7 pt distorsiune, ce as vrea sa va rog este daca imi putei recomanda ceva setari pt AMP, mids ,bass and treble,thanks. :D

     

     

    ce-mi place romano-engleza ta, daca scriai si dupa ureche erai zeu :) :)

  3. da' ce minunatie de amp ai de vrei sa-l preiei cu microfon? Gandeste-te ca o sa prinzi si altceva in afara de amp, daca nu ai conditii optime... :)

     

    poti mai dai detalii? adica la amplificatoarele dintr-o anumita categorie (de pret) nu are rost sa te complici cu microfoane? si ce s-ar mai putea auzi, pe langa amp? adica presupunand ca esti singur acasa si ai termopane :) dar in timpul concertului?... ar prelua si alte instrumente?

  4. Cred ca in banii astia si la volumul pe care il vrea, Dani poate sa-si ia cel mult un hibrid. Parerea mea...

     

     

    si eu cred la fel... un combo de 30-50 w cred ca sare de 1200-1500 lei, pentru ca la mica publicitate e de vanzare un combo micut (5-15 w) cu 300/400 de euro, in functie de difuzor.... iar valveking e 1700 lei si tot e varzalau ca nu are celestion... :) :)

  5. ...simuleaza poweramp pe lampi, hm? ma, suna ok, da nu-i acelasi lucru... si aia-i tot de skepsis, cum ii si lampa de preamp din lv-uri sau hartke, sau unele randall-uri, asa de fite.

     

    ok, toate bune si frumoase, am stabilit (ura, ce noutate) ca simularea nu e acelasi lucru cu the real deal, dar pana la urma ce recomanzi tu in jurul sumei de bani mai sus metionata? ceva care suna mai bine de "ok", eventual...

  6. frumoasa ideea de concurs, o initiativa foarte buna.

     

    asta e varianta mea, cantata la modul cel mai simplist, cu un singur efect, de dragul fondurilor insuficiente intr-un potential caz real :)

     

    imi cer scuze pentru calitatea tonului (era cel mai putin prost pe care l-am putut gasi) si pentru cele 5-6 secunde de fundal sters (e din cauza softului :) )

     

    concurs_workshop_MCM2007_doi20.mp3

     

    bafta fratilor si felicitarile mele!

     

    :)

  7. Salut. 12ax7 poate fi folosita ca amplificator de putere. Are nevoie de un traf de iesire special. Puterea este mai mica de 0,5W dar cam asta e nivelul de cantat in casa pe un difuzor cu SPL bun (celestion eventual).

     

    Se consuma mai repede ca amplificator de putere decat folosita in mod normal in preamp.

     

    Andrei

     

    multumesc de reply! :)

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.