www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ciprian Crețu

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Galati

Ciprian Crețu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. UP! De asemenea, chitara se vinde, impreuna cu husa, la pretul de 500 de lei nenegociabil.
  2. Pret: 500 RON Localitate: Galati Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Schimb o chitara electrica Grosmann, copie Fender Strocaster, pe un bass de aceeasi valoare. Chitara are configuratia dozelor S-S-H din stock, nu am modificat-o eu si, de asemnea, sunt singurul proprietar al chitarii, nu am achizitionat-o second-hand. Impreuna cu ea dau si o husa de la Proel, groasa, fara nici un fel de defecte. As prefera sa fac schimbul cu persoane din Galati sau Braila, fiind mai simplu, dar nu refuz si din alte judete daca vom reusi sa ajungem la o intelegere in ceea ce priveste modalitatea de a face schimbul.
  3. Multumesc tuturor pentru feedback-urile constructive. Imi dau seama ca totul trebuie testat pentru a vedea daca functioneaza si cum suna, tocmai de-asta m-am adresat in special celor care detin acest combo sau ceva asemanator. In continuare astept pareri si multumesc inca o data pentru raspunsuri.
  4. Deci pe un line in ar putea fi conectat? Ca, dupa cum gandesc eu, ar trebui sa mearga conectat si practic din amplificatorul n-as mai folosi difuzorul ca deh, se duce in PC/laptop, ci numai partea "head" al combo-ului. Dar sunt curios si daca sunetul ramane la fel sau se strica in vreun fel...
  5. Salutare, ma adresez cu acest topic in special celor care au avut sau detin acest combo, dar si celor care ar putea sa ma lamureasca fara a-l detine. Planuiesc sa-mi achizitionez acest amplificator intr-un viitor apropiat. De ce acesta? Pai pentru ca eu prefer sunetul amplificatoarelor pe lampi in detrimentul celor digitale, dar cum nu-mi permit unul pe lampi si mai apoi sa schimb la 6 luni, 1 an lampile vreau sa apelez ca aceasta tehnologie transtube. In fine, doresc sa folosesc acest amplificator si pentru studiu si pentru inregistrat si pentru concerte (in cazul in care va fi nevoie). Intrebarea mea este, prin urmare, daca acest aplificator se poate conecta la un laptop (spre exemplu) pentru a inregistra si repeta? Eu folosesc ca si program de mixat si inregistrat Cubase-ul si deobicei repet cu tobele scrise acolo. Am observat ca Peavey Bandit 112 are in spate un output numit "¼" stereo Speaker Simulated Direct Out" si sunt curios daca prin acest output pot folosi un cablu cu mufe jack pentru a-l conecta la laptop.
  6. Pret: 200 RON Localitate: Galati Contact: PM Link producator: http://www.marshallamps.com/product/pedal/jh-1-jackhammer/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND pedala de distors Marshall Jackhammer JH-1. Stare impecabila, prezinta usoare semne, firesti, de uzura, dupa cum se poate observa in poze, dar acestea nu afecteaza functionalitatea pedalei. Impreuna cu aceasta ofer, inclus in pret, si un alimentator de 9V.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.