www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SandmanXC

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucureºti

Other Information

  • Gear
    Chitarã electricã Rockson (copie Jackson) care sunã excelent pentru banii ei.
    Chitarã acusticã Stagg care mã urmeazã cam peste tot.
    Chitarã electricã Hora (copie Telecaster, dar cu griff de Gibson) în stare jalnicã.
    Amp Fender Frontman 15-R.
    Blockflotte Stagg care mã urmeazã absolut peste tot.

SandmanXC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am nevoie de un bilet pentru prietena mea.. Sunt dispus sã plãtesc mai mult în limitele posibilitãților / bunului simț.
  2. Știe cineva unde aș putea gãsi de cumpãrat în România o carte de partituri Pink Floyd, pentru a o face cadou? Ceva de genul ãsteia, dar pentru care sã nu coste 50 de lei transportul Mulțumesc anticipat!
  3. Salut! Nu ºtiu dacã am ales foarte bine forumul în care sã postez asta, dar în fine. Eu urmeazã sã plec la studii în Anglia, ºi vreau sã îmi iau cu mine o electro-acusticã, sã pot cînta ºi singur ºi într-o eventualã trupã. Problema e cã nu ºtiu cum sã fac cu transportul. Mã gîndeam sã îmi iau un hard case ºi sã zic doamne-ajutã la decolare. Aºtept sfaturi.
  4. Am nevoie de o placã audio externã, prin usb, cu care sã pot înregistra pe laptop (care are placã de sunet amãrîtã, fãrã line-in) ceea ce scot din procesor. Preferabil sã fie suportatã în mod nativ ºi de linux. Sugestii, ceva?
  5. Mã intereseazã niºte cursuri de limbã românã veche preferabil fãrã mulți bani . Cine ºtie, cine ºtie?
  6. Aº vrea sã îmi cumpãr un procesor pentru chitarã cît mai bun, dar care sã intre în bugetul de maxim 1000 lei . Momentan cînt într-o trupã bluesy, dar se presupune cã o sã am ºi alte proiecte cît mai variate. Please advise!
  7. Am trecut relativ recent pe Ubuntu (cam 3 luni) ºi nu prea am gãsit soft-uri pentru chitarã. Am gãsit cîteva chestii, dar cel mult satisfãcãtoare. Cine are experiențe de împãrtãºit, sã împãrtãºeascã .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.