www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rothmans

Veteran
  • Posts

    256
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rothmans

  1. Salut, suntem o trupa din Bucuresti, cautam vocalist. Noi suntem 4 (2 chitaristi, tobar si basist). Cantam impreuna de aprox. 1 an. Avem sala proprie de repetitii, avem piese compuse + cateva cover-uri. Genul pe care il abordam este classic rock cu influente hard rock, insa ne inspiram din mai multe genuri (blues,metal etc.).
    Cateva cerinte:
    -Timp pentru repetitii
    -Implicare
    -Varsta (in medie 20 ani)
    Optional (dar un mare plus): - versuri
    De preferat ar fi sa trimiteti un demo inainte, sa ne facem o idee despre ce e vorba.

    Metoda de contact:PM sau 0730336796 sau 0729264465. De preferat sunati, nu intru prea des.

  2. incepi cu marshall ms-2 d-ala mic , irig sau bagi chitara in PC. De ce ?  E ieftin , asa ca in eventualitatea in care realizezi ca , chitara nu este pentru tine nu regreti ( asa mult ) investitia . Dupa ceva timp deprinzi singur chestii in ale chitarii si poti vana ceva mai de doamne ajuta aici pe forum. Parerea mea e ca e mult mai ok asa decat sa te trezesti ca ai un harley-benton care nu suna si nici nu are un pret bun de revanzare . 

  3. De curiozitate doar, cum ai ajuns la pretul asta? Eu am un set premier XPK de prin 95-97, si am facut research destul de mult inainte sa il iau. Al tau pare sa fie cabria / APK, si am gasit destul de multe seturi de astea in timpul cercetarilor. Au review-uri, dar sunt curios cum ai ajuns la pretul asta. Mersi!

    Tobele merita toti banii . Gandeste-te ca pentru 1400 de euro primesti un set de tobe de o calitate ireprosabila , un sunet unic si bine definit aici mai adaug ca ( cred ca setul este unic in tara ( vorbim de aceleasi marimi ale tobelor ) . Toba are aproape 25 ani , o toba veche si buna va suna mai bine decat una noua si buna .  

  4. Asculta ce a zis colegul si nici macar nu te gandi sa le vinzi . Dupa cum arata tobele sunt Cabria-uri din mahon (probabil african )modelul APK cu wooden finish lacuit . Sunt facute la sfarsitul anilor 80 probabil ''88 '89 in anglia la fabrica din Leicstershire . Sa le canti sanatos,eu tot cabria-uri doar ca modelul XPK fara finish ci imbracat in vinil albastu . Sunt destul de rare pana acum in tara nu am vazut decat 2 sau 3 . Poate facem un mic fan club :) ). Iar in vederea pretului as zice cam intre 1500- 2000 de euro cu tot cu stative si cinele

  5. Pret: 10 RON


    Localitate: Bucuresti


    Contact: 0729264465 sau PM


    Stare: Nou

    Accept schimburi: Accept schimburi

    Vand capac roata de 16'' . Il vand deoarece am janta de 15''nq32pk_th.jpg.gif.pagespeed.ce.PFNrty0fK . Asa ca schimb si cu capac de 15'' nu ma intereseaza modelul , intreg sa fie . Zic ca la 10 lei nu are rost sa trimit in tara ... post-25129-0-38615400-1411328189_thumb.jpg

  6. Pana la urma i-am dat de cap . Cu noul eLicencer . Pana acum imi merge bine pe laptop cu Asio + Placa de sunet externa . Am avut 1 bluescreen dar vad ca i-a trecut , programu merge foarte bine si nu are o latenta foarte mare . In orice caz pt lucururi serioase folosesc PC-ul ,laptopul e asa cand sunt plecat si ma plictisesc . Multumesc pt ajutor .

    • Like 1
  7. Păi spune, care-i? Ai menționat confortul, ok. Asta înseamnă două lucruri:

    1. Ergonomie: dacă instrumentul e incomod e simplu, e prost proiectat. Și totuși LP și Tele sunt în continuare printre cele mai apreciate chitare... Ca designer te cam face să-ți reevaluezi prioritățile.
    2. Confortul psihologic, asocierile pozitive pe care le formezi cu un obiect: Ai exemplificat preferința pentru un exemplar specific dintre altele de același model. Demonstrează-mi că persoana va idenfitica și prefera în mod consistent același exemplar, fiind legat la ochi. Apoi mai vorbim despre ce e și ce nu e placebo.

    Dragilor, cuvântul de ordine e moft. Ca orice dihor liberal, susțin piața liberă. Dacă omu' are bani și vrea să-i dea pe prostii, e dreptul lui. Mă deranjează doar când vine și încearcă să-mi explice raționalizarea sa penibilă prin retorică pseudoștiințifică și estetică de la curu' vacii.

    Cum se face că nici un corksniffer nu zice niciodată "Mi-am luat Gibson că îmi place"?. Toți tre' să repete Crezul Tonului și să ne explice cum lacul nitro e transparent la Flacăra Violet și că PAF-urile bicolore scot cu 27% mai mult ton. Toanz! Teh TOANZ!!!11!11111eleven.

    O chitara mai scumpa , teoretic e mai buna decat una ieftina deoarece materialele folosite sunt superioare , una e placajul ieftin si alta e bubinga , una e un set de cheite grover alta e un set de cheite no name , una e un floyd rose original alta e un floyd no name , una e un set de seymour duncan alta e un set de doze bobinate de tataie in garaj . Alt motiv ar fi atentia acordata detalilor o chitara mai scumpa este supusa unor teste mai riguroase pe linia de productie .

  8. Salut! Am cumparat de curand un amplificator ZAR E-10 si din pacate nu am verificat coletul la primire, vanzatorul sustinand ca este 100% functional... Mare greseala. Problema consta in faptul ca nu se aude nimic pe intrarea principala "INPUT". Intrarea secundara "INPUT CD/MP3" functioneaza, deci pot folosi amplificatorul ca sa ascult muzica de la laptop sau sa conectez chitara elecrica cu un adaptor de jack doar ca reglabilele amplificatorului sunt inutile in acest caz. L-am desfacut sa vad daca e ceva ars pe placa si pare ca totul sa fie in regula... Pareri?

    Daca amplificatorul este nou : Esti cetatean european si ai drepturi .. Returneaza amplificatorul si ia-ti bani inapoi sau cumpara alt amplificator , daca nu vorbeste cu vanzatorul despre asta iar daca refuza sa iti dea banii inapoi du-te la politie .

    Nu merita sa iti bati capul cu amp entry level , reparatia s-ar putea sa te coste de 2 , 3 ori cat ai platit pentru el.

  9. Nu le-am probat dar mi-a spus ca functioneaza = 'se aprind si fac galagie cand le bagi un mp3 printr-una din intrari'

    Din cate stiu eu daca bagi mp3-uri prin amp , daca nu are o intrare dedicata pt auxiliare ( adica bagi direct in jack-ul de input ) , pe langa faptul ca se aude ca dracu risti sa strici dif-urile. Am dat de niste destepti care au stricat dif-uri asa . Cel mai bine te duci si probezi decat sa cumperi un cab cu dif-uri arse.

  10. Ghid de cautare a pedalei perfecte pt orice gen :

    Pas 1 : Se poneste computerul si se deschide browserul , dupa care accesati pagina www.google.ro

    Pas 2 : Pe pagina de mai sus scrieti urmatorul text '' best pedals for '' dupa care scrieti genul muzical pe care doriti sa il abordati

    Pas 3 : Veti gasi mai multe pedale , memorati preferatele dumneavoastra si cautati-le pe pagina www.youtube.com

    Pas 4 : Ascultati diverse inregistrari si gasiti ce pedale corespund gusturilor dumneavoastra .

    Pas 5 : Cautati magazine de muzica si vedeti daca pe piata exista pedala / pedalele care va intereseaza

    Pas 6 : Orientati-va de pret! Desigur ca pedala trebuie sa se si incadreze in bugetul dumneavoastra .

    Pas 7 : Duceti-va la magazinul de muzica si probati pedalele , folosindu-va simtul auditiv veti gasi sunetul cautat de dumneavoastra

    Pas 8 : Achitati pedala si bucurati-va de ea !

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.