www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Corina MaidenRose

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Corina MaidenRose's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am gasit vocalist, mai cautam clapar! Anybody there interested in bands like Dark Tranquillity, Scar Symmetry, Arch Enemy, Mercenary, atunci Inbound te asteapta sa dai un semn!
  2. Inbound se reinventeaza si isi cauta colegi noi! Cautam clapar si vocalist growl (de preferat cu o voce buna si pe clean, care sa completeze vocea Corinei). Vrem ca noii colegi sa aibe intre 20 si 35 de ani, sa locuiasca in Bucuresti si sa aibe timp pt 2 repetitii pe saptamana. Pt detalii, alte intrebari, va rugam sa dati e-mail la inboundband1@gmail.com. Pana acum Inbound a sunat asa: https://www.youtube.com/user/InBoundBand Daca sunteti interesati de trupe din sfera Melodic Death Metal, va astept sa dati un semn pe inboundband1@gmail.com!
  3. Salut, Sunt Corina, vocalista trupei Inbound, ex-Abigail, caut chitarist cu abilitati de compozitor, alaturi de care sa pot lucra si basist. Cerinte: -Experienta peste 10 ani la instrument -Experienta pe scena, alaturi de o alta trupa de metal -Disponibilitate pt 1-2 repetitii pe saptamana -Seriozitate si pasiune pt cantat (stiu ca suna aiurea, ar tb sa fie by default, dar de multe ori, e asa la inceput si scade entuziasmul rapid.) -Varsta: 25-35 ani Pt detalii legat de Inbound: http://definite.ro/index.php/component/content/article/7-blog/293-inbound-mai-cu-amanuntul Canalul de youtube al trupei: https://www.youtube.com/user/InBoundBand?feature=watch Pt informatii suplimentare, rog private message sau mail la inboundband1@gmail.com
  4. Multumesc celor ce m-au contactat! In acest moment am gasit ceea ce cautam, dar va voi tine datele de contact in caz ca o sa mai avem nevoie. Bafta tuturor!
  5. Suntem o trupa noua de Heavy metal, formata din vocal, chitarist, basist si baterist, cautam un al doilea chitarist urgent. (ca trupe de referinta, sa zicem: Avantasia, Helloween, Iron Maiden etc). Pentru cei interesati detalii prin e-mail : maidenros7@yahoo.com. Cerinte: -Experienta intr-o alta trupa -Sa poata compune alaturi de vocal -Timp si pasiune pt proiect. -Varsta 25-35 ani (preferabil, nu neaparat)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.