www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cthulhudeath

Active Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cthulhudeath

  1. Nu e legat de chitara, dar sper sa fie ok daca postez aici. Daca se poate sa ma ajute un electronist cu problema descrisa in acest articol (in engleza): http://www.benryves.com/journal/3763149

    Aceeasi problema o am si eu, lipseste acea dioda si nu am experienta/mijloacele necesare sa fac reparatia. As fi recunoscator daca s-ar oferi cineva sa ma ajute, contracost, desigur. Voi astepta inainte de asta raspunsul celor de pe ebay de unde am cumparat. Daca va trebui sa il returnez prefer sa il repar decat sa ma complic, daca vor trimite altul nou direct nu mai e nevoie de reparatie (sau cel putin nu imediat).

  2. Acum cativa ani am zis sa incerc si altceva in afara de chitara si muzica metal, am inceput sa ma joc cu niste VSTI-uri compunand cu "mouse-ul" dupa care mi-am cumparat o midi keyboard si m-am apucat sa cant cu asta. Tin sa precizez ca nu am luat nicio lectie de clape, am invatat singur, deci nu sunt piese dificile din punct de vedere tehnic. Nu am invatat nicio piesa la clape :)) tot ce am cantat pe ea a fost ce compuneam eu. Am cantat/compus pentru ca mi-a facut placere. Acolo unde sunt tobe si acelea sunt cantate de pe clapa. Nu sunt cine stie ce piesele, dar poate o sa-i placa cuiva macar o piesa.

     

    https://soundcloud.com/cthulhudeath-1

    • Like 1
  3. Nu stiu exact unde sunt pozitionate, probabil nu la vedere, dar producatorul spune asta despre ele:

    On most notebooks, all sound frequencies originate from small onboard speakers. The resulting audio comes from a single source and lacks distinctiveness. Like other notebooks in the ASUS range, the X Series comes equipped with SonicMaster technology and ASUS AudioWizard to bring you high fidelity audio. Experience omnidirectional sound and hear each individual instrument's nuances with the X Series.

     

    E marketing aici, dar totusi cred ca se aud ok.

  4. Ca sa aud ce cant, am nevoie ca intrarea aceea ce poate fi folosita ca line in, sa o folosesc la front speakers..deci chiar daca as folosi ca intrare, nu as auzi realtime ce inregistrez, si e vorba ca nu vreau sa merg pe adaptoare pentru ca nu imi plac rezultatele. Si daca nu e de vina placa de sunet pentru acel noise de fundal atunci ce e de vina, procesorul? Adica daca as lua o alta interfata nu ar fi nicio schimbare?

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.