www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pinguinable

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

Recent Profile Visitors

1987 profile views

pinguinable's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Caut instrumentisti din Brasov pentru un proiect de coveruri folk-pop-rock etc. ! Eu sunt chitarist/vocalist deci caut restul. Orice instrument e binevenit.
  2. Pret: 800 RON Localitate: Brasov Contact: palalaeclaudiuiulian@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Ofer un DSLR Pentax K20D + grip + 3 obiective. Functioneaza perfect tot setul. Pe o chitara electro-acustica din gama de pret 750-850 de lei.
  3. Ti-am dat eu mesaj in privat cu nr de tel.
  4. Salutare tuturor ! Caut instrumentisti pentru un proiect acustic de coveruri in Brasov. Mai exact, caut un percutionist si un basist si eventual un chitarist sau un violonist/clapar. P.S. : Am scris percutionist, basist, chitarist, violonist, clapar dar pot fi si percutioniste, basiste, violoniste etc.
  5. Pret: 900 Localitate: Brasov Contact: 0751868411 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand Pentax K20D + obiectiv 18-55mm, obiectiv 28mm, obiectiv 70-200mm. Pret negociabil. Il dau la schimb impreuna cu un Samsung Galaxy Young si un Nokia 3100 pentru un DSLR cu functie de filmare.
  6. Salutare, sunt vocalist si chitarist in Brasov si as vrea sa-mi formez un proiect. Caut percutionist (tobe sau cajon), bassist, clapar sau violonist si eventual un chitarist solo.
  7. Salut. Nu am un demo din care sa reiese ceea ce pot sa fac. Imi place folkul, rockul dar cant si alte genuri. Sunt student si lucrez intr-o banca. Nu traiesc din muzica pentru ca nu am avut ocazia sa pot avea in Brasov o formatie cu care sa pot sa lucrez in asa fel incat sa-i duc la stadiul in care sa traim din banii castigati din muzica. Profesionist zic eu ca sunt. Dar nu-mi place sa ma autoevaluez deci prefer sa fiu "testat" si evaluat de cei interesati. Sunt proaspat castigator al trofeului Folk You 2014 Vama Veche si primul concert cu un band care nu a fost serios l-am avut in Times Brasov. Am mai cantat in suceava 3 ani de zile cu un band unde cantam cam de 3 ori pe saptamana si am fost prezenti la diferite festivaluri + o calificare la Imagine Festival in Sibiu.
  8. Solist vocal. Cant la chitara si am 20 ani.
  9. Daca e vreo trupa din Brasov care cauta instrumentist sunt dispus. Cant coveruri dar ma pot adapta si pe compozitii proprii.
  10. Pret: 1000 Localitate: Brasov Contact: palalaeclaudiuiulian@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand/schimb Canon 300D (Digital Rebel) + Obiectiv Canon 90-300mm F 4.5/5.6 + Obiectiv Tokina 2.8mm F 2.8 cu adaptor EOS + Grip Canon. Pret : 800 lei sau astept oferte de schimb.
  11. Poti pune niste poze? Desi m-ar fi interesat un set de fus + crash...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.