www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Enea Liviu

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Enea Liviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 700 negociabil Localitate: Craiova Contact: 0770325760 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urgent chitara electrica Yamaha erg 121c stare foarte buna, in ultima perioada neutilizata din cauza lipsei timpului liber.Pretul este de 700 negociabil incluzand si un amplificator yamaha ga 15 si acesorii de chitara( curea si 3 pene).
  2. Caut membri pentru infiintare trupa de coveruri in Craiova. Daca sunteti interesati de oferta nu ezitati sa ma contatctati pe forum sau la adresa de email: enea_liviu@yahoo.com. Caut de foarte multa vreme sa fac parte dintr-o trupa dar pana in prezent nu am gasit nicaieri aici in oras o trupa care sa recruteze solist vocal. Consider ca sunt o persoana talentata si motivata care vrea sa isi creeze un viitor muzical frumos alaturi de o trupa serioasa.
  3. Oferta mai este valabila din 2010 si pana acum?
  4. Mai este valabila oferta? Sunt din Craiova si caut de foarta multa vreme o trupa. Imi place sa cant mai multe genuri de muzica de la rock pana la pop si altele in afara de metal
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.