www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tatic_distrat

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

tatic_distrat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salutare, Stie cineva tab-ul de la melodia asta : ? de la min 1:56 se aude superb muzicuta. Merci
  2. Buna, revin in topic, dar si cu scuzele de rigoare M-am recalibrate sa spunem, si am zis sa maresc bugetul, care totusi nu as dori sa depaseasca 2000 ron. Mi s-a mai recomandat un roland f 20, dar pretul acestuia este de aprox 600 euro, ceea ce consider ca e cam mult. Dar de pe net, instrumentul il consider extraordinar. Imi puteti recomanda ceva asemanator, dar pana in 2000 ron ? Mi s-a mai recomandat ceva second hand, un roland hp 2700, cam de 1600 ron. Ce parere aveti ? Multumesc din nou.
  3. Ma batea gandul pentru ceva de genul : http://www.musicandmore.ro/claviaturi/pian-digital-portabil.html/pian-digital-portabil-medeli-sp4000.html?sort=p.price&order=ASC Medeli SP 4000 Ar fi ok ?
  4. Multumesc pentru raspuns, Ideea pentru faptul ca foloseste pe rand mainile este din cauza ca, foloseste pentru exersat pian de jucarie ... Imi puteti recomanda un pian digital cu cel putin 6 octave ? Nu o fac instrumentist ... doar imi doresc sa aiba acasa un instrument cat de cat corect pe care sa poata exersa. Yamaha PSR-F50 - este un instrument cu clape mici ? Multumesc din nou,
  5. Salutare, As fi interesat sa cumpar copilului meu o clapa sau orga... pianina, nu cunosc exact denumirile. Ideea este ca are 6 ani, si de un an si ceva merge la pian. Instrumentele ce le am acasa nu o prea ajuta sa repete partiturile corect... in sensul ca nu poate folosi ambele maini pentru anumite partituri si le invata separat. Ce instrument de acest fel imi recomandati cu mai multe octave ...? Dar nu pianine de ... sute, mii de euro... Am gasit pe un site asa ceva : Yamaha PSR-F50 sub 500 ron. Ce parere aveti ? Ma puteti ajuta cu exemple ? Va multumesc,
  6. Buna ziua domnule Marcian, Ne puteti afisa tab-ul pentru melodia "Liberi" ? ( ma refer la pertea de muzicuta ) Pt a fi cantat pe un Hohner special 20 in Do ? Multumesc
  7. Salut, In perioada 20 mai - 31 mai e posibil sa plec putin in Franta, si voi fi aproape de Blois, unde se afla acest magazin : http://www.musicstock.com/44-harmonicas-diatoniques. Stiu ca in Iasi in materie de muzicute nu prea gasim ce ne dorim, sau ce ar trebui, asa ca ... voi incerca sa fac un act de caritate. Pentru cine doreste, imi poate da banii, iar eu ii voi livra muzicuta la intoarcere ( daca in momentul in care sunt acolo muzicuta nu va fi in stoc, evident va inapoiez banii ). De acolo mi-am cumparat Special 20-ul. Imi puteti scrie aici si gasim o modalitate sa ne intalnim. Cred ca preturile sunt aproape de realitate, cel putin eu asa am calculat .. daca as fi comandat special 20 de pe net, pretul + transportul ... ieseam mai scump, nu cu mult e adevarat, decat 29.80 euro. Spor!
  8. Salut, Mi-am luat si eu un Special 20 din Franta ( in Iasi nu gasesc de fel, iar de pe net calculat si cu taxe curier, ajunge la mai mult de suma urmatoare ) pe care am dat 28 euro. Un golden melody era 29/30 euro. Fata de cea de 30 ron, ce se numeste " The blues", suna mult mai bine.... raportat la cat stiu sa cant ( love me do si piano man ). Deci, adunati banutii si luati una "consacrata". Spor!
  9. Multumes de indrumari, ajutor si de propunerea unui curs intensiv. Imi puteti recomanda o harmonica cromatica pana in 130 ron ( de pe un site dedicat daca cunoasteti )?( nu pentru mine, cadou ) Si daca la fel e de mai multe tipuri, chei, una pentru incepatori m-ar interesa ( precizez inca odata ca nu pt mine ) Multumesc!
  10. Multumesc de raspuns ! Si mai ales ca este atat de promt. Am luat in calcul varianta lectiilor de muzicuta, dar in Iasi nu cred ca voi gasi pe cineva - daca poti recomanda o persoana din Iasi, cu mare placere ( dar la un pret rezonabil ) Postarea ta anterioara am si salvat-o pe comp. Ce doream sa stiu era : Cum revin notele muzicale Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si, Do muzicutei ?Este corect asa : Do=C / Re=D / Mi=E / Fa=F / Sol=G / La=A / Si=B ( pt diatonica mea in C ) ? Multumesc pentru amabilitate si rabdare ! Voi continua cu tabulaturi de pe harptabs ( nu vreau sa fac reclama/ in plus daca mai stie cineva adrese cu tabulaturi, in special pt incepatori.. ) pt nivelul beginner, cu precizarea ca voi incerca sa-mi reglez respiratia ... dar fara un ajutor live .. e cam dificil, mai ales ca nu prea pot folosi youtube-ul atata timp cat trezesc lumea in casa cu sonorul dupa o anumita ora la care am timp de exersat. Multumesc!
  11. Salut, De curand mi-am cumparat o muzicuta diatonica in C ( 30 Ron, deci ieftina, deci .. nu chiar buna banui, dar pt inceputul meu .. inclin sa cred ca e suficient ). Sunt incepator, termen care e destul de mare pt mine... Am intrat pe harptabs, de unde am cautat tabulaturi cat mai simple posibil pentru a incerca sa incropesc cate un mic cantecel. Am cateva intrebari pentru persoanele ce cunosc a canta la muzicuta : Ce inseama : b or ' = halfstep bend bb or '' = two halfstep bend bbb or ''' = three halfstep bends ? sau 4 draw note on hole 3 : 3=B, -3'=Bb,-3''=A, -3'''=Ab ? In plus nu stiu exact cam care ar fi notele si cum se expune pe harmonica mea: blow -> C E G C E G C E G C 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 draw -> D G B D F A B D F A Do Re Mi Fa Sol La Si Do , cum sunt arondate numerelor sau literelor ? Cu scuzele de rigoare pentru necunostintele mele si poate pentru deranjul pricinuit, Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.