www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TheHiddenWeasel

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

TheHiddenWeasel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 650 Localitate: Bucuresti Contact: andrew_collins94@yahoo.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand Squier Stratocaster cu amplificator Fender Frontman 15G, husa, tuner. Produsele sunt noi, nefolosite. 650 de lei tot pachetul. Dati-mi un mail pe andrew_collins94@yahoo.ro daca sunteti interesati. Merci!
  2. Shamelessly bumping my own thread Din punctul nostru de vedere varsta nu conteaza, atata timp cat sunteti dispusi sa cantati cu oameni mai tineri (17-18 ani).
  3. Cum a zis si Glockenspiel, daca ne-ai zice varsta, cand esti dispus sa repetam si daca vrei coveruri sau piese originale ar fi numai bine. Ai putea si sa imi dai mai multe detalii la Y! id: arkelly.nevastuica ps. eu si Glockenspiel suntem in aceeasi trupa
  4. Salut, Suntem 2 chitaristi si un tobosar si cautam vocalist si bassit pentru o trupa in Bucuresti. Cautam sa facem pisese proprii, poate cateva coveruri pentru a ne intelege mai bine. Ca stil abordam in principal rock clasic , dar variam pana la jazz, blues, balade, heavy metal. Vrem vocalist/bassist cu varsta intre 16 si 20 de ani care sa fie maleabili, deschisi la minte si sa aiba o trupa ca un hobby, nu ca o slujba. Facem repetitii in timpul scolii in weekend. Cine vrea detalii si e interesat sa posteze aici si dupa luam legatura. :-bd Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.