www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MAD623

Newcomers
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  MAD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MAD623's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

 1. Salutare. Am găsit un spațiu cu mai multe camere pe care am vrea să-l luăm pentru a îl transforma în săli de repetiții doar că mai avem nevoie de încă o trupă cu care să facem acest lucru. Fiecare trupă ar fi cu camera ei Spațiul trebuie renovat (tras curent, termopane, antifonat, alarmă). Toaletă pe etaj Cameră de relaxare / studio foto pe etaj. În acest moment vorbim despre 200-250 de euro / trupă / lună + amenajarea spațiului la comun. Dorim să păstrăm tot spațiul cât mai curat, să putem intra și în șoesete pe covoarele din studio. Nouă ne place și distracția dar și ordinea și disciplina. PM me dacă sună interesant acest proiect.
 2. Salutare, Căutăm o sală de repetiții / studio pentru trupa noastră. Locație: De preferat în zona Pionierul / Timpuri Noi / Flaros dar ar fi ok și spre estul Bucureștiului sau în altă parte. Dotări necesare: Antifonare, toaletă, AC și pază ar fi grozav. Ceva spațiu de depozitare. PA ar fi nice to have. Sculele noastre: Două, trei kituri de tobe, masă / birou, stative, studio gear. Aducem și bartai canapeaua, mese, produse de curățat și ce ar mai fi nevoie pentru a face spațiul ok. Noi: Suntem clean freaks și foarte ordonați, serioși pe muncă dar și pe caterincă. Căutăm să găsim pe cineva pe același film.
 3. Bună @theenaz . Iti voi trimite detaliile intr-un PM.
 4. Între 25-35 de ani. Persoană bună pe songwriting. Cărțile citite reprezintă un plus. Vocea clean este necesară. Repetiții săptămânale în București, Centru. Candidatul perfect lucrează foarte bine în echipă, este proactiv, are experiență pe șcenă și ascultă multă muzică, de preferat dubioasă. Toate detaliile le puteți afla printr-un PM ce conține un clip audio sau video cu voi cântând, câteva informații generale + trupe preferate și un număr de telefon la care te putem contacta pentru a discuta toate detaliile.
 5. Salut. Eu asta fac. https://mad-ro.bandcamp.com/ https://soundcloud.com/around-the-lunchbox As vrea mai multe info, ceva concret intr-un PM.
 6. Sus. Avem nevoie de toboșar în continuare: Câteva piese pe care ne gândeam să le facem live: MAD - I Am MAD - Where The Noise Begins: MAD - Friends: MAD - Ascending/Decline: MAD - Waves and Ripples Ne interesează să știe pedală dublă pentru că multe din piesele pe care le am au pedală dublă și sunt șanse foarte mari ca și următoarele să fie la fel.
 7. Update: Ne lipsește un tobar. Ar fi grozav dacă ar avea și experiență cu pedala dublă.
 8. Salut Fenderaru, mulțumesc. Poate apucăm să colaborăm altă dată. O zi grozavă! Up. Avem nevoie de un basist.
 9. Salut, dacă nu te grăbești, aș lua eu ZOOM-ul săptămâna viitoare.
 10. Salut, Eu sunt Marius și de niște ani lucrez la propriul meu proiect numit MAD. În prezent lansez al treilea album, Where The Noise Begins, care se bucură și de un videoclip, primele două albume fiind lansate în 2014. Pentru a afla mai multe despre mine, vă invit să urmăriți un interviu pentru Romanian Electronic Community 24 și realizat de Adrian Iosif de la Tragic / Flesh Rodeo. Catalogul de piese este de aproximativ 26 de piese și este în continuă creștere. Pe concert am în plan să fie undeva între 6 și 10 piese. Caut persoane numai din București care sunt interesate să participe la proiectul live. Țin să menționez că asta nu include și creație, cel puțin nu acum. Modul în care se vor face repetițiile este mult mai permisiv decât în cazul trupelor obișnuite. Mă bazez pe repetiții individuale, experimente și mini-repetitii într-un mini-studio și abia ulterior repetiții la sală. De ce am nevoie: - Chitarist - Toboșar De ce aș mai avea nevoie însă nu este este o prioritate: - Clăpar - Violonist Ce ar fi interesant de avut însă este ultima prioritate: - Voce Pot oferi atât partituri sau info despre note etc dar nu mă deranjează dacă instrumentistul iși aduce și propriul stil sau propriile idei în proiectul live. Sunt total conștient că nu poate suna 1 la 1 peste tot. Profilul perfect: - Dornic de treabă - refuz să lucrez cu oameni delăsători, genul ăla care anulează repetiții și întâlniri - Cu gusturi muzicale asemănătoare: Eu ascult foarte multă muzică însă aș vrea să găsesc persoane care ascultă zona aia de Nine Inch Nails, Gary Numan, Aphex Twin spre Tool și alte progresive, industriale din EU și multă, multă muzică electronică și de preferat din genuri diferite. - Să vrea să participe la concerte - Să fie om de gașcă - Fără vedetisme, aere de superioritate și alte aiureli de genul ăsta. Prefer o echipă în care egalitatea primează și putem să discutăm lejer între noi. - Experiența pe șcenă ar fi grozavă însă nu este un requirement - Să aibe propriul gear pentru concerte (instrument, procesoare, cabluri, alte consumabile) - Cu job pentru a își putea asigura eventualele cheltuieli de deplasare, consumabile, etc. - Peste 18 ani însă nu foarte avansat în vărstă. De preferat ~ 25 de ani. - Sunt avantajați cei cu cunoștințe Ableton Live sau alt DAW Răspund cu mare plăcere oricăror alte întrebări aici, PM sau la telefon: Telefon: 074cinci cinci94 272 - Marius
 11. Pret: 100 RON Localitate: București Contact: 0745594272 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Membrana de rezonanță pentru toba mare, mărime 22" cu drum hole. inb4 poză cu telefonul, nu mi-am dat seama ca a ieșit așa prost. Membrana e nou-nouță, nici nu am montat-o pe kitul meu.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.