www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex.C.

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tulcea

Other Information

  • Band
    Joi, Proiectul Tivodar
  • Gear
    Fender Stratocaster Std.
    Epiphone Les Paul Std.
    Epiphone Aj220
    Boss Me-70

Recent Profile Visitors

1951 profile views

Alex.C.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0741981798 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Orange Crush 35 LDX, Difuzor 1x10”, achiziționat de la Esound la începutul lui 2014. Numărul de watts... vă prindeți voi din nume Modelul a existat pe toate site-urile de specialitate până în 2015, ulterior fiind substituit de mai noul Orange Crush 35 RT (aceeași Mărie cu altă pălărie) (care costă acum aproximativ 1200 Ron). Amplificatorul a fost cântat, plimbat prin concerte, are urme normale de uzură, însă tot arată al naibii de bine, sunetul este intact, la obiect, tot ce ține de potențiometre de volum,overdrive, gain, EQ (low, mid, high), funcționează ca în prima zi. Are doar 11 Kg, so.. este foarte ușor de plimbat! Din pacate, efectele (reverburi, delay-uri, chorus, flanger, etc) nu functionează tot timpul (foarte probabil contact imperfect, lucru ce se rezolva ușor și ieftin), lucru oricum irelevant pentru cei ce cântă cu procesor sau pedalier, de aici și prețul foarte bun. Prețul de 550 Lei nu este discutabil și nu accept schimburi. Anuțul este valabil pentru București. În preț intră și cablul de alimentare! Se poate face ”Drive-test” în zona Piata Alba-Iulia - Decebal, în limita timpului disponibil.
  2. Pret: 600 Ron (700 cu adaptor original) Localitate: Bucuresti Contact: 0741981798 alextheguitarist@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Superoferta! Imi vand urgent procesorul Boss Me-70. Stare foarte buna (all working), nu a trecut prin nicio "interventie". Pretul cerut este de doar 600 Ron (700 Ron cu adaptor original Boss Psa)! Anuntul este valabil pentru Bucuresti.
  3. Pret: 700 Ron Localitate: Bucuresti Contact: alextheguitarist@yahoo.com 0741981798 Link producator: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=1001 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor Boss Me-70. Stare foarte buna (all working), nu a trecut prin nicio "interventie". Pretul cerut este de 700 Ron (800 Ron cu adaptor original Boss Psa)! Atentie: Pretul sau pe internet variaza intre 1100-1200 Ron, iar un adaptor Boss original este si el vreo 120-130 ron. Anuntul este valabil doar pentru Bucuresti.
  4. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0741981798 Link producator: http://magazinuldemuzica.ro/Harley-Benton-HB-40R-_-61649.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Combo Harley-Benton HB40R. 40W, stare excelenta de functionare Speaker de 10", greutate 10 kg. A fost folosit mai mult in casa. Pret: 300 Ron. Anunt valabil doar pentru Bucuresti.
  5. Nu, potentiometrul de gain functioneaza numai pentru distors...
  6. Nu, la chitara asta nu poti elimina zgomotul de fond in absolut niciun fel din butoane, oricum ar fi "potrivite". Eu eram curios, (pentru cei care stiu interiorul acestei chitari, ca nu e ca la o electro-acustica normala) daca as putea schimba doar doza acustica, fara sa "stric" nimic in rest...
  7. Salutare! Am cumparat anul trecut un Ibanez msc-650 de la Mcmusic. Am fost orbit de faptul ca poate face si partea unei chitari acustice, sau electrice, clean, distors, chorus, reverb, etc. Totusi, intentia mea principala a fost sa imi iau o chitara electro-acustica. Din pacate din cauza atator efecte s-a neglijat partea acustica si am descoperit ca atunci cand selectez doar acustic face un zgomot de fond urat. Si nici nu are nici c**ie cand cant acustic. SI nu este vorba doar de chitara mea, am cantat si pe alte Ibanez Msc-uri si au aceeasi problema. Ce ar trebui sa fac (in afara de a schimba chitara, pentru ca lasand acest aspect per total ea e buna). Ar trebui sa schimb doza acustica, nu? Dar se poate asa ceva la astfel de chitara? Multumesc anticipat pentru raspunsuri/sfaturi, chiar am nevoie.
  8. Vand Procesor Digitech Rp-80. 80 de efecte, 40 manuale, 40 din fabrica. In afara de pedala de wah care nu functioneaza (tocmai de asta il dau mai ieftin) este in stare impecabila. Pret: 200 Ron
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.