www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BlocK

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BlocK

  1. daca vei alege sa canti metal vei folosi metal nu vei fi remarcat asa tare... pentru ca bassul in metal e ca o flegma in lac... te auzi foarte putin :)

     

    Asta suna fix ca "merele sunt nasoale, eu am mancat un mar rosu si nu mi-a placut, deci in concluzie merele nu sunt bune". N-are pic de sens generalizarea ta.

    • Like 2
  2. Mahonul este un lemn foarte celebru in fabricarea chitarilor, in special la chitarile electrice. Este un lemn care suna dark, iar caracteristica predominanta a lui este ca, atat singur cat si in combinatii cu alte esente lemnoase, ofera un sunet cald, bogat in frecventele joase

     

    Presupunand o combinatie 50/50, intr-un corp, de artar si mahon, ce fel de sunet s-ar trebui obtine? Conteaza cum sunt dispuse cele doua tipuri de lemn in spatiu, luand ca punct de referinta, sa zicem, o cavitate de doza? Cum, si de ce?

  3. Mahonul era unul foarte usor, corpul destul de ingust si din cauza asta chitara avea o caracteristica mai pronuntata pe medii joase (undeva pe la 600 de hz)

     

    Cum ai ajuns la concluzia ca lemnul din care era facut corpul si/sau grosimea sa influenta caracteristica chitarii?

    • Like 1
  4. Sunt aproape sigur ca prin masina virtuala nu facea referire la VirtualBox, VMWare sau orice alte emulatoare de sistem de operare cat facea la JVM, Dalvik, CLI, Lua et al. .

    Oricum, marea problema este ca Les Paul 1960 nu ne explica daca el vrea sa modifice un Installshield, Wise, MSI, daca astea la randul lor sunt modularizate (au sau n-au arhive separate, de obicei CAB-uri), sau, daca pur si simplu vrea sa modifice o arhiva de tip self-extracting.

    De asemenea, este nevoie ca installer-ul sa ramana cel original sau poate fi si acesta modificat la randul sau? Recte, poti sa-i faci un repack complet, sau modificarile trebuie facute in arhiva originala?

    • Like 2
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.