www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jimi allen

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jimi allen

  1. Suntem o formatie compusa din voce, basist, chitarist si tobar si cantam atat cateva piesa pe proprii cat si cover-uri dupa Deep Purple, Cream, Ugly Kid Joe, Metallica, Greenday, RHCP, Tool, Radiohead, Guano Apes, Nirvana, etc. ... Cantam de 2 ani impreuna, repetam de doua ori pe saptamana seara in general intre orele 19 si 22. Avem nevoie de un chitarist pe partea ritmica dar si cu contributii in zona de solo, pentru a inlocui colegul care a trebuit sa paraseasca formatia. Am avut un concert pana acum si mai avem diverse propuneri. Ne puteti contacta la nr. 0723297060 fie pe YM: simon_duduica.

    salut.am 41 ani. zdrangan la chitara de unul singur de 3 ani.imi plac metallica,nirvana,clapton din ce ai enumerat.am ureche muzicala.notele le-am avut doar la scoala si au fost mai degraba mici.am si un pic de voce.daca corespund dati de stire daca nu, numai bine.

  2. daca e careva pe aici care are un loc in care putem sa facem zgomot si ar vrea sa incercam o trupa de rock and roll dati-mi de stire. in bucuresti sau pe linga. am 41 de anisori si imi place muzica dar nu stiu note sau sa fiu vreun hendrix. s-auzim de bine.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.