www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Blackmore

Active Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blackmore

  1. Sper sa nu ajung la desertul nuclear cu topicul asta :)

    hmm.mp3

    O cunostiinta, profesoara de muzica, auzind din camera cealalta din intamplare un fragment muzical, ne-a intrebat "mai baieti, voi stiti ce inseamna asta?". Dupa care ne-a explicat, si noua ne-au picat fetele. Sunt curios, chiar inseamna ceva? Si daca da, inseamna ceea ce credem noi ca inseamna?

    Ma rog, presupunand ca am aberat pana acuma, totusi: exista anumite bucatele muzicale care se pot traduce? Adica, o succesiune de note care, spre exemplu, inseamna cursul apei la vale, sau poate o urare de "la multi ani", ori sa exprime o mare reusita? De exemplu, sunetul acela caracteristic auzit in gara care anunta sosirea trenului. A mai pomenit cineva de asa ceva?

     

     

    Bestial! :) Eu stiam ca e 'lautareasca' treaba. Acum,daca e doar un 'trilulilu oarecare' transmis de la unul la altul sau ceva mai mult ...

  2. ei am ajuns si eu la primul post :) (felicitarile masa si dansul mai incolo)

    is proaspat posesor de chitara electrica ( nu spun de care pentru ca nu vreau sa va "eclipsez" :))))))))) doar urez vant la pupa vaporului pe care a fost facuta). am luat-o pentru folosit exclusiv acasa pentru sufletelu' meu

     

    pt MCMUSIC: am cumparat si eu din Bacau de la magazinul de acolo si am primit pachetul complet desfacut: nici o folie de plastic care sa-l sigileze...acu eu ce sa cred?! ce sanse am sa fi cumparat chiar corzi Elixir ( eu banuiesc ca destul de mici).Greseala mea a fost ca am rugat un prieten din Bacau sa mi le cumpere si el nu a ridicat nici o obiectie ca pachetul era desfacut. fiind incepator in ale chitarei electrice (la clasica am ceva ani in spate), corzile suna bine acu sa vedem cat vor tine.

     

    Elixir sunt,fii fara grija. Asa sunt ele ambalate. Cutia de carton + plicuri pentru fiecare coarda individual.

  3. a avut cineva ocazia sa vada/cante asa ceva? cred ca instrumentu asta o sa aiba un viitor stralucit , no joke

     

    Chapman Stick exista de multisor. Si personal mi se pare un instrument nitel prea complicat ca sa aiba un viitor atat de stralucit :)

     

    Sean Malone ('Cynic') canta pe un de'asta. Daca nu ma insel,e modelul cu 12 corzi. Piesa 'Textures' de pe albumul 'Focus' ( .. tot de la Cynic) are un solo de Chapman stick. Fuckin' A :)

  4. Well,niciodata n'am fost mare fan al VAMS'ului ...

     

    Iti recomand cu draga inima Korg'ul. Mi se pare mult mai ingrijit lucrat,sonic vorbind,chiar daca G2'ul e generatie mai noua. E posibil sa fie vorba de o subiectivitate excesiva dar n'as da Korg'ul meu pe un G2 never'ever. Sau pe any Zoom,for that matter ...

    :)

     

    But hey,that's just me ... :)

  5. This is my baby :) ... "primeste" ceata de la o gramada de chitari anterior postate aici,da' e chitara perfecta pentru mine. Mai ales acum,dupa ce am refacut tot wiring'ul (10x Andrei :) ) si am potted the pickups ... suna deosebit. Firma ce'a facut chitara se numeste Carson. Daca ati auzit careva de ea ... tell me about it,ca n'am reusit sa gasesc mare branza :(

     

    Cheers 'n shit :)

    post-1679-1145085161_thumb.jpg

  6. Pentru inregistrari mici/idei de piese foarte bun mi se pare Acoustica Mixcraft. E destul de user'friendly si foarte stabil ... am impresia ca exista si o varianta freeware ...

    Mi'a mai fost recomandat si Cakewalk Guitar Tracks ... da' eu nu m'am impacat asa bine cu el ...

     

    Good luck ... and happy recording :)

  7. I'm glad all ye' people like Ritchie Blackmore :) He kinda IS the father of shred,un fel de missing link intre Hendrix si Malmsteen :)

    Also,cineva a zis mai sus de Brian May,un chitarist foarte underrated. In nici un caz cel mai tehnic,da' cu un stil foarte personal si bine definit,and with a head for harmony.

     

    Pentru stiluri mai nervoase,i'm going with James Hetfield,Chuck Shuldiner (R.I.P.) and Alexi Laiho,in no particular order.

     

    ... and that's a wrap :)

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.