www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexanderPopa

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AlexanderPopa

  1. Pret: 23400 RON


    Localitate: Bucuresto


    Contact: alexspopa@gmail.com


    Stare: Nou

    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    ESP KH-2 Neck Thru CTM, Custom Shop. Modelul acesta cu 2 EMG-81a fost fabricat de catre ESP in Custom Shop-ul de la KISO in numar limitat.set in maple neck with rosewood fretboard, skull & bones inlays, 24 Dunlop

    6100 jumbo frets, 3-way switch, 2 volume-pots, 1 tone-pot, Original Floyd Rose. case inclus. certificat de autenticitate. NECANTATA. Achizitionata numai pentru colectie. Toate modelele de top KH2 sunt in configuratia Bolt/EMG81/EMG60. Acesta este un CTM. Se vinde numai direct F2F pe baza de contract de v-c. Pretul este non-negociabil. Poze la cerere!

  2. Pret: 7000 RON


    Localitate: Bucuresti


    Contact: 0723719065


    Stare: Nou

    Accept schimburi: Nu accept schimburi
    Vand Rack nou. AxeFx Ultra + Line6 X3 Pro + Rack + 8024MainFrame + FBT MidiControler + PowerStab + Powerrack. Totul la 7000 lei. nediscutabil. fara vanzari pe bucati. Se vinde asa cum este. Totul absolut nou. La cerere se furnizeaza cutiile originale. Va rog sa nu generati intrebari de genul: "Se vinde numai...." sau "ofer la schimb...." Vanzare la pret fix.

    Multumesc

  3. Cand ai banii in buzunar parca nu prea iti vine sa astepti cateva luni dupa un AxeFX...

    Apropo, sunt mai mult de 5 bucati in tara, doar in Cluj sunt 2 deja.

    Eu cred ca nu stim noi dar multi si-au luat Axe. oricum la G66 a scazut timpul la 1 luna am inteles. Asa ca.... oricum, treaba interesanta este sa il iei pe un SRL cu cod TVA. astfel il iei la 1800 de eur...in loc de 2mii si ceva.... ramane de o pedala midi :rolleyes:

  4. Trebuia sa-ti cumperi un preu pe lampa,la bani astia[580 sau triaxis]era adevaraciune,asa ai o zazaiala mai sofisticata dar tot digiii.

    Sau lua-i 11rack care are doar 11 cabinete dar trafuri pe iesire impedante de intrare mai multe,si alte chestii bune sau foarte bune.Fractalul are ,cate40 cab sau

    mai multe deci vine800 ori 4 =2400,deci investitia este mult mai buna in digi11 rack.Ca sa ai un fractal la fel de bun ca 11rack ar trebuiisa coste peste3000 de eoro.

    De 15 ani Triaxisul costa 3000 de euro,fractalul in 2010 a scazut cu aproape 1000 de euro,si o sa scada si mai mult datorita lui Digi11rack.

    DECI NU DATI BANII PE PROSTII[mai ales cand ai alternative] Cu respect.

     

    Se prea poate sa ai dreptate. Eu nu sunt asa priceput ca majoritatea de aici.... dar, sa dea dracii...suna bine de tot axe. nu ma asteptam...... imi place rau. cred ca dau jos x3 cu totul...

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.