www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

aliasmusic

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

aliasmusic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Vand mixer analogic pe 32 de canale + 32 tape in/out, 6 aux, 8 grupe, eq dublu parametric. Detalii despre mixer: Mixerul are sursa de alimentare proprie. Anul de fabricatie: 1996. Au fost reinnoite toate condensatoarele, s-a efectuat revizie tehnica, este in stare de functionare perfecta inca cel putin 20 de ani. Nu schimb. Motivul vanzarii, este sa trec la o consola mai scumpa de la aceeasi firma.
  2. @mariusteicu Tocmai asta este ideea! Vrem sa renuntam la membrii de sex masculin, daca gasim colaboratoarele/instrumentistele adecvate... Am aprecia daca ati inceta cu analizele "semantice" inutile si ati lasa post-ul asta sa isi urmeze cursul. Cautam niste instrumentistE, din motive personale care nu privesc si nu ar trebui sa ofenseze pe nimeni si apreciem doar reply-urile care chiar pot sa ne ajute in acest sens. Cred ca ne adresam in locul potrivit si ar fi dragut sa isi vada fiecare de propriile interese. Multumim!
  3. cute. Ideea e ca fara sa jignim sexul "tare", am dori ca aceasta trupa sa fie o trupa de fete. Motivul: trupe de baieti exista in proportie de 50% in Romania, trupe mixte aproape 50% si undeva sub 1% poate vei gasi si trupe de fete. In restul lumii, sa zicem civilizatii indepartate, spre care tindem si muzical, au trupe exclusiv de fete si acest lucru nu este discriminatoriu ci doar obisnuit. Oricum, ne va fi greu sa gasim instrumentiste pe masura, dar ureaza-ne noroc.
  4. EXCLUSIV PENTRU FETE!: Trupa Sheeva cauta baterista, basista si clapara, din Cluj-Napoca. Stiluri abordate: pop/ rock, funk, electro. Cerem seriozitate! Pentru demo, accesati linkul: http://sheevaband.com/index-1.html Contact: management@sheevaband.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.