www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pbonghez

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pbonghez

  1. Interfață audio excelentă calitate / preț. Conversie A/D foarte ok, sunet bun, latență mică. Vând pentru că am făcut upgrade la RME Babyface PRO. Stare impecabilă.
  2. PEDALE DE VÂNZARE ***1 si 4 s-au dat*** 1. Tech 21 Boost Overdrive - 450 lei Pedala dublă de overdrive + boost cu control separat, circuit full analog, perfectă pentru tonuri vintage și economisit spațiu pe board. --- http://www.tech21nyc.com/archive/boost-overdrive/ 2. Boss DD3 Digital Delay - 550 lei Unul dintre cele mai naturale delay-uri digitale scoase din producție, nu are nevoie de nicio prezentare. --- https://www.boss.info/global/products/dd-3/ 3. Electro-Harmonix Hoț Wax Overdrive - 450 lei Pedala dublă care face blend între 2 tipuri diferite de overdrive. Controalele separate și EQ-ul general o fac foarte versatilă pentru o gama variată de tonuri, atât pentru chitară, cât și pentru bass. --- https://www.ehx.com/products/hot-wax 4. Vox StompLab - 200 lei Un mini-procesor cu o grămadă de tonuri și efecte controlabile cu pedala de expresie, de la subtil la extrem. --- https://voxamps.com/product/stomplab-1g/ 5. Black Loop One Control - 100 lei Cel mai simplu A/B switcher, bun pentru a grupa activarea pedalelor. --- https://www.one-control.com/.../minimal-series-black-loop... 6. MXR Dynacomp - 350 lei Pedală mică și robustă, perfectă pentru a scoate tonul în evidență. --- https://www.jimdunlop.com/mxr-dyna-comp-compressor/ 7. Mooer Envelope Filter - 200 lei Excelent raport calitate / preț / spațiu, mai ales împreună cu un octaver. --- http://www.mooeraudio.co.uk/p/mooer-envelope-auto-wah 8. Danelectro Cool Cat Fuzz - 200 lei Un fuzz haz, rău în sensul bun! --- https://www.danguitars.com/accessories/cool-cât-fuzz-pedaluzz-pedal
  3. Salut! Sa indraznesc sa sper ca mai e valabil?
  4. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0755255534 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Mi-am luat bilet la gazon B (135 de lei) si m-am razgandit, vreau sa merg la gazon A... ) Pretul este negociabil. Multumesc!
  5. imi pare rau ca am uitat sa precizez. s-a vandut, se poate inchide.
  6. In stare perfecta, nou nouta, doar probata de cateva ori. Vine in cutie, cu manual de instructiuni. Pret: 400 RON, transport gratuit prin curier.
  7. L-am cumparat cu 1250 lei. Il vand cu 800. E in stare excelenta, nu prea l-am folosit decat acasa. E foarte bun pentru ca puteti sa creati practic orice ton, emuleaza 15 modele de amp-uri, are efecte de delay, reverb, chorus, flanger, phaser etc. + wah wah. Are o lampa integrata care da caldura si dinamica mai mare tonului. Are 40 de tonuri preset si 120 de locuri pentru a va salva propriile tonuri create. http://www.voxamps.c...dals/tonelable/ Motivul vanzarii este ca imi trebuie bani pentru o chitara noua Daca sunteti interesati, contactati-ma pe mess: pbonghez sau pe facebook: Paul Bonghez.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.